Alle informatie op deze website mag niet zonder meer worden geprobeerd zonder uitgebreide training, ervaring, de juiste beschermende uitrusting en professionele hulp. Bepaalde soorten oefeningen zijn riskanter dan andere en alle oefeningen zijn riskant voor sommige individuen. Dit is een risicovol en gevaarlijk onderdeel van deze sport en kan leiden tot ernstig letsel bij jezelf of een ander.

Raadpleeg altijd een ervaren, erkende en gekwalificeerde professional voordat je dit probeert, vooral als je een voorgeschiedenis hebt van medische aandoeningen, verwondingen of zwakheden. Dan wordt geadviseerd géén procedures op deze website te volgen zonder voorafgaand overleg met een arts. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en veiligheid.

Zonder mijn nadrukkelijke toestemming mogen mijn beelden niet zomaar worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt.

Een gezonde basisvoeding is voor iedereen van belang: of je nu veel of weinig sport. Extra vitamines of sportsupplementen kunnen voor bepaalde sporters van toegevoegde waarde zijn. Wees dus bewust en overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) niet. Het is in de meeste gevallen dan ook niet nodig om voedingssupplementen te nemen en pas op met hoog gedoseerde supplementen. Maar neem niet zomaar een voedingssupplement zonder dit te melden aan je behandelend arts of andere gezondheidshulpverlener.

Dutch Unlimited Martial Arts kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig oneigenlijk of onjuist gebruik van de informatie die hierin wordt beschreven en/of opgenomen, voor verwondingen aan of schade veroorzaakt door personen die deze sport beoefenen. De aangeboden oefeninstructie en -adviezen zijn op geen enkele manier bedoeld als vervanging voor medische consultatie. Wij hebben de teksten niet gericht op individuele personen en omstandigheden. Vanzelfsprekend hebben we wel getracht deze informatie zo duidelijk en correct mogelijk te omschrijven. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes en interpretaties. Mocht je specifieke vragen of problemen hebben dan adviseren we je contact op te nemen met uw (huis)arts, diëtist of andere deskundigen.

Alle informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene richtlijnen en amusementsdoeleinden. Elk vertrouwen dat je stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico. Veiligheid staat altijd voorop! Zorg altijd voor een goede warming-up als je gaat actief gaat bewegen. Bekijk hier hoe je je enkels sterker kunt maken. Zie ook onze regels en erecode en de veelgestelde vragen.