Gastenboek

Laat hier een berichtje achter in ons gastenboek. Zo krijgen anderen ook een beeld van ons. We zien uit naar jouw reactie! Kijk ook hier wat anderen van mij vinden.

39 Reacties

 1. Zeer persoonlijke en uitgebreide intake. Je zoekt naar manieren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij degene die bij je wil komen sporten/sparren. Ik denk dat je mensen goed kunt helpen om zich zowel in sportief al mentaal opzicht te ontwikkelen en met zichzelf in het reine te komen.

 2. Geweldig mooi waardevol en puur!

 3. Sandy Onkenhout

  Schitterend om je zo te zien om de jeugd meer zelfvertrouwen te geven!

 4. Wilko van Oosten

  Mooi om te lezen hoe jij je inzet en wat je passie is Jacky!

 5. Moses Bame

  Ik wilde jullie even bedanken voor het feit dat dankzij jullie er in Westergouwe buiten getraind kan worden. Dus bij deze, dankjewel !!

 6. Was een feest om je te mogen portretteren. tot snel weer

 7. Super leuk om je te hebben gesproken!

 8. He is the best of the Midwest i must confess. Best regards, Angelo Bryson (aka Sgt. Suicide)

 9. Sandra Staal

  Sensei Jacky geeft op zeer passionele, vakkundige en eigen wijze personal trainingen op maat.

 10. Ken Jacky uit de badmintonwereld.
  Hij is een zeer enthousiaste sportieve speler.
  Een doorzetter en vechter die doorgaat tot de laatste punt.
  Bovendien is hij een goede coach en trainer die weet wat een speler nodig heeft. Hij geeft gerichte individuele aanwijzingen.
  Jacky zal altijd voor je klaar staan.

 11. Jacky zie ik als een krijger die een missie heeft hier op aarde: het delen van zijn kennis met veel enthousiasme!

  Wij kunnen altijd lekker kletsen over van alles en nog wat waardoor wij vaak de tijd vergeten😉

 12. Kevin Groeneveld

  Jacky.
  grote man, reus van een vent.
  altijd vriendelijk, en de goedheid zelf!

  Ga door met wat je doet, jouw energie is aanstekelijk.

  Keep on sharing the positivity !

 13. Ik ken Jacky als een gulle en gedreven ondernemer met inzicht in hoe mensen werken, en wat ze nodig hebben om te groeien. Ga zo door, Jacky!

 14. Jacky,
  ik heb je als trainer ervaren als een goede inspirator en motivator. Positief en opbouwend, prikkelend als het moet. Met een vleug sarcasme en zelfkritiek. Fijn mens en uiteraard topfit.
  Tot ziens.

 15. Sensei Jacky ga zo door!

 16. Geurt Stellaard

  Jacky, ik zie je nog binnen komen lopen tig jaar geleden in ons kantoor in IJsselstein. Toen en in feite nog steeds een moderne versie van Pipi Langkous met het motto “”Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan””!

  Toen een fijne collega, later een perfecte ICT leverancier, maar boven dat alles voor altijd een hele prettige vriend!

  Jack, het is me een genoegen om je te kennen en ik wens je veel succes met alles wat je onderneemt! (is eigenlijk niet nodig, want jouw drive is als altijd zo groot dat dingen niet kunnen mislukken! ).

 17. Jacky, ook ik zit in de security maar niet fysiek maar van de IT. Nooit kunnen bevroeden dat er naast IT plaats zou zijn voor iets anders, maar je blijft me positief verbazen, super fanatiek met je eigen bedrijf, met badminton en martial arts maar altijd met tomeloze energie. Goed dat jij je zo inzet voor je medemens!

  4 miljard -1 dan voor facebook etc!

  Het ga je goed

 18. Jacky
  Geniet op je pad van spirituele krijger….
  Long may you run

 19. Elie (Sydney)

  He is a champion with lots of knowledge of martial-arts and fitness. He is always happy help support others to their next step in their goals

 20. Ik ken Jack vanuit de badmintonperiode, altijd enthousiast en een tomeloze energie, houd zich bezig met meerdere takken van sport. De website is helder en mooi opgezet. Jack is een fijne kerel die ook nog tijd maakt voor een goed gesprek.

 21. Jack is van de no nonsense. Super energiek . Altijd recht op het doel af . Topper

 22. Sensei Jacky is iemand die heel veel kennis en enthousiasme in zijn rol als coach kan leggen. Hij is een echte topper 💪!

 23. Francisco

  Sensei Jacky motiveert, inspireert en staat lekker relaxed in het leven, een topperrrrrr!!!

  Groetjes uit Woerden

 24. Sensei Jacky is humorous, inspirational, educational and above all very skillful.

  I reckon he could iron your clothes solely with his bare hands.

  La bête!

 25. Wij hebben een agressieprotocol laten opstellen die past bij de norm die we gesteld hebben, dat we geen agressie toleren. Wij maken gebruik van een agressiecoach om beter in kaart te krijgen en we gesupport worden in waar onze uitdagingen liggen.

  https://technischbeheerholland.nl/pdf/agressieprotocol.pdf

  Dank namens Technisch Beheer Holland

 26. Martin de Bie

  Hi Jack, goed bezig! Als je dan toch jezelf scherp wilt houden, Google dan ook eens op, The truth about game changers. 😉🏋️‍♀️

 27. Alex Gramberg

  Goed bezig Jack

 28. Je bent een goed en mooi mens Jacky. Gedreven door passie

 29. Angelique Holtzhuyser

  Personal training met Jacky is voor mij helemaal los gaan, the best hour of the week en vooral lots of feelgood momenten.

 30. Jacky is super gemotiveerd, altijd vrolijk en staat altijd klaar om sporters te voorzien van tips in de verschillende situaties. Weet anderen te motiveren en te inspireren om alles te geven op de momenten dat het er toe doet!

 31. Ber van Loon

  Jack is an inspiring achiever and a very nice guy.

 32. Melanie Steudel

  Only a few words to describe him: flexible, team-orientated, constructive, highly motivated and delivers in time. A man with great initiatives and ideas resulting in outstanding outcomes. Inspiring to follow in your believes and goals. I am glad to have met him.

 33. Henk ter Haar

  Jacky is een geweldige partner en met zijn coachingsgaven haalt hij het maximale aan mogelijkheden en capaciteiten uit de cursisten. Elke keer verzint hij nieuwe, uitdagende opdrachten, afgestemd op wat hij aan kennis en gedrag ziet. Een zeer waardevolle partner.

 34. Nevil van Reijen

  Ik heb Jacky leren kennen als iemand die positief in het leven staat. Of het nu gaat om werk, sport of hobby’s Jacky doet alles vol overgave en met passie. Door het enthousiasme wat Jacky uitstraalt tijdens zijn werk weet hij andere te inspireren en te motiveren.

 35. Jacky Spaargaren is Jacky. Authentiek, uniek, oprecht en vol met wijsheden. Dagelijkse problemen waar je tegen aan loopt coacht hij vanuit zijn eigen ervaringen en geleerd heeft gedurende zijn leven. Hierdoor is zijn manier van coachen praktisch, powerful en uniek. Jacky is Jacky en geeft je een totaal nieuwe blik op het leven waardoor je vol kracht en enthousiasme je leven leeft.

 36. Resultaatgericht, creatief, enthousiast en betrokken. Zijn positieve uitstraling, mensenkennis en karakter motiveert mij in het ondernemerschap met mijn eigen bedrijf ONB Networks, en met een stukje begeleiding welke Jacky mij geeft zorgt hij als een ware lifecoach voor een helder inzicht in mijn verdere pad als ondernemer.

 37. Stefan de Boer

  Jacky combineert een sterke inhoudelijke deskundigheid met een ongekend hoge persoonlijke betrokkenheid. Vanuit die betrokkenheid is hij 100% gecommitteerd om datgene te realiseren dat zijn klant zoekt.

 38. Olaf Calis

  Jacky is een gedreven en heel vriendelijke persoon. Bij Jacky staat het het belang van de klant altijd voorop. Hij is iemand die altijd zijn afspraken nakomt en het liefst iets extra’s doet, niet om zich op de borst te kunnen kloppen, maar gewoon omdat dat in hem zit.

 39. Andrew Verhagen

  Ik heb Jacky leren kennen als een prettige, bevlogen en vakbekwame praktijkopleider. Hij staat altijd klaar voor zijn leerlingen. Onrechtvaardigheid accepteert hij niet.

This is default text for notification bar