Intussen heb ik met de jaren al zoveel sporters training en coaching mogen geven en andere trainers en coaches mogen inspireren. Daar mag je natuurlijk wat van vinden. Lees hieronder reacties van anderen.

Sensei Jacky, niet alleen een goede trainer, maar ook meteen een goede vriend! Samen met elkaar ga je een verbeterproces in voor jezelf. Trainingen zijn zwaar en leuk, maar wat Jacky bijzonder maakt is ook dat hij het mentale proces wat achter veel sporten is begrijpt en helpt met het ondersteunen en te verbeteren. Verder maakt zijn enthousiasme, humor, kennis en zoektocht naar nieuwe grensverleggende oefeningen het een perfecte trainer/coach. Een ware Sensei! Mantap!

Vincent

Trainen bij Sensei Jacky geeft mij op een praktische en realistische manier inzichten hoe ik mijzelf kan verdedigen op mijn 74ste. Ook leer ik betere ademhalingstechnieken, hoe kan ik beter bewegen en hoe je snel fit kunt worden.

Rob

Al weer 3 jaar train ik bij Sensei Jacky. Aanstekelijke motivatie en training op maat voor mij.

Sonny

Met een hele drukke agenda toch steeds weer blij dat ik mezelf kan ontladen en opnieuw opladen en weer de kracht en motivatie om verder te werken aan mezelf. Tegelijkertijd leer ik mezelf verdedigen.

Dennis

Vechtsport is één van mijn passies en training op maat krijgen, kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn. Grenzen verleggen en doelen behalen.

Ramon

Sensei Jacky’s enthusiasm and friendliness have been a constant inspiration for me. He shares his skills and passions freely with the world, and has given me countless great ideas for exercises to share with my students! Thank you from Wisconsin, USA, Sensei Jacky!!

Kenton whitman, martial arts instructor

Sensei Jacky is an awesome martial arts master instructor. He’s Super Strong! Dare Devil! True Gentleman Warrior! Best Wishes from Hyderabad, India.

Dr. PRABHU KUMAR (SENIOR MASTER DIMAC VICE PRESIDENT) Dronacharya International Martial Arts Confederation (DIMAC)

Ik ken Jack al vanaf 2006, eerst als IT specialist die altijd 24/7 standby voor je klaar staat! Maar de laatste jaren delen we ook een gezamelijke passie en missie namelijk andere mensen begeleiden in vitaliteit en welzijn. En ik geniet ervan hoe Jack dat vanuit authenticiteit en gedrevenheid doet en mensen echt kan raken op zijn eigen old scool maar stiekem ook new age wijze! Respect voor deze man.

Jeroen Gelderblom, Life Awareness COACH (JEROENGELDERBLOM.COM)

Sensei Jacky is een top gozer met extreem veel kennis in meerdere gebieden. Gaaf dat dit nu allemaal samenkomt en mooi wordt vormgegeven op deze site!

Martijn

Bij Sensei Jacky kun je alles gewoon even helemaal lekker loslaten. Lekker weer sterk in je schoenen staan.

Ryanne

Wil je nog meer over mij weten, klik dan op deze link. Bekijk hier onze pagina donateur goede doelen. Bekijk ook ons gastenboek. Zie hier ook de pagina Jacky in de media.