Street MMA training

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Zoals het bekend gezegd: “Streetfights are unpredictable dirty fights”. Bij Street MMA praten we over ‘straatgevecht’ en zijn er geen regels, scheidsrechters of prijzen in straatvechten. Street MMA, ofwel Mixed Martial Arts for the streets is geen stijl. MMA gecombineerd met technieken en tactieken van de straat. Veel vechtsporten proberen te beweren dat ze enigszins effectief zijn in een straatgevecht. Street MMA is veel meer dan een verzameling technieken en strategieën uit veel verschillende stijlen en systemen. Integendeel, MMA voor de straat verenigt verschillende stijlen door centrale thema’s en scenario’s te identificeren om “in te passen” in de technieken van de tegenstander.

Toch is het leven niet alleen zonneschijn en regenbogen. Je kunt ook niet altijd weglopen van scenario’s voor straatgevechten. Soms dwingt het leven je om te gaan strijden voor je leven. Dat is de harde realiteit van dit leven. We sluiten af met deze mindset: “If you think you can survive a violent act without violence, you have already lost”.

Zie hier een kleine selectie van onze YouTube video’s: Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal om alle oefeningen & uitdagingen te bekijken.

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar