Jacky in de media

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Waar kun je ons tegenkomen online, in print, op beeld, in geluid of ‘behind the scenes’? Hieronder ons kleine archief van offline en online presence in de sport van de afgelopen decennia. Machtig mooi om allemaal te mogen meemaken en mooie herinneringen aan. Wij zijn ‘social-media-loos‘.

6 december 2022: Thomas en ik zijn benaderd door G2K Creative Agency als foto en video figurant in een landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk”. Wij figureren in aantal sfeerbeelden + een korte filmopname voor de groenblauwe omgeving van Westergouwe voor posters, flyers en een korte (NPO1 en YouTube) commercial. Bekijk hier hun website.
6 december 2022: Een middagje als figurant dienen voor G2K modelagency samen met mijn leerling Thomas ten behoeve van de landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk” en voor NPO1 en YouTube. Superleuke ervaring en een leuke middag. De foto’s zijn gemaakt door Marleen Annema fotografie. Bekijk hier haar website.
Zo ben ik ook te zien op de website van Bram Tackenberg fotografie. Superleuk! Bekijk hier zijn website.
Zo zie je jezelf staan met twee updates op de website van Impact Sportz in Chicago. Een update van BasketballShootingDrill.com op 18 februari 2021. Supergrappig natuurlijk! Bekijk hier hun website.
Zo zie je jezelf staan met twee updates op de website van Impact Sportz in Chicago. Een update van BasketballShootingDrill.com op 18 februari 2021. Supergrappig natuurlijk! Bekijk hier hun website.
Zo zie je jezelf staan op de website van FITNESS4BLOG op 26 september 2020. Helemaal leuk! Bekijk hier hun website.
Zo zie je jezelf staan op de website van “Water Natuurlijk” op 9 maart 2023. Mijn leerling Thomas en ik hebben als foto en video figurant meegedaan in een landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk” en voor NPO1 en YouTube. Helemaal grappig! Bekijk hier hun website.
Zo zie je jezelf staan op de Instagrampagina van Marleen Annema fotografie. 1 van haar prachtige foto’s voor het project van “Water Natuurlijk” op 9 maart 2023. Mijn leerling Thomas en ik hebben als foto en video figurant meegedaan. Bekijk hier haar Instagrampagina.
Zo zie je jezelf staan op de Facebook pagina van “notinmydojo” op 20 februari 2020. Begin 2019 werd het initiatief Not in my Dojo opgericht door Hans Loeffen en Gerard Gordeau, ter bescherming van kinderen in de vechtsport. De campagne #notinmydojo is vanuit de vechtsportsector opgezet om seksuele intimidatie in onze vechtsportscholen tegen te gaan. Intussen hebben wij zelf bij Centrum Veilige Sport Nederland de modules pesten, discriminatie en seksuele intimidatie met succes afgerond. Bekijk hier hun website.
Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal om alle oefeningen & uitdagingen te bekijken.
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar