Jacky in de media

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Jacky Spaargaren Sassenburg in de media. Waar kun je ons tegenkomen online, in print, op beeld, in geluid of ‘behind the scenes’? Hieronder ons kleine archief van offline en online presence in de sport van de afgelopen decennia. Machtig mooi om allemaal te mogen meemaken en mooie herinneringen aan. Wij zijn ‘social-media-loos‘.

[Lees hier meer…] 20 april 2024: Wij mochten figureren ten behoeve van een leerboek met als doel ‘het werken met kernkwaliteiten in het basisonderwijs’. Wij voelen ons zeer vereerd hieraan te mogen bijdragen aan dit educatieve boek. Zie hier de foto’s van de setting op één van onze vaste trainingslocaties. De fotograaf en medeschrijver van dit boek zet ons op de foto.
[Lees hier meer…] 9 maart 2023: Zo zie je jezelf staan op de website van “Water Natuurlijk”. Mijn leerling Thomas en ik hebben als foto en video figurant meegedaan in een landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk” en voor NPO1 en YouTube. Helemaal grappig!
[Lees hier meer…] 6 december 2022: Thomas en ik zijn benaderd door G2K Creative Agency als foto en video figurant in een landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk”. Wij figureren in aantal sfeerbeelden + een korte filmopname voor de groenblauwe omgeving van Westergouwe voor posters, flyers en een korte (NPO1 en YouTube) commercial.
[Lees hier meer…] 6 december 2022: Een middagje als figurant dienen voor G2K modelagency samen met mijn leerling Thomas ten behoeve van de landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk” en voor NPO1 en YouTube. Superleuke ervaring en een leuke middag. De foto’s zijn gemaakt door Marleen Annema fotografie.
[Lees hier meer…] 6 december 2022: In mijn Venum outfit op de Instagram-pagina van Marleen Annema fotografie ten behoeve van de landelijke reclamecampagne waterschapsverkiezingen 2023 van “Water Natuurlijk” en voor NPO1 en YouTube.
[Lees hier meer…] Zo ben ik ook te zien op de website van Bram Tackenberg fotografie. Superleuk!
Zo zie je jezelf staan op de website van de opleiding Street MMA instructor van Erik Touburg.
Zo zie je jezelf staan met twee updates op de website van Impact Sportz in Chicago. Een update van BasketballShootingDrill.com op 18 februari 2021. Supergrappig natuurlijk!
Zo zie je jezelf staan met twee updates op de website van Impact Sportz in Chicago. Een update van BasketballShootingDrill.com op 18 februari 2021. Supergrappig natuurlijk!
Zo zie je jezelf staan op de website van FITNESS4BLOG op 26 september 2020. Helemaal leuk!
Zo zie je jezelf staan op de Facebook pagina van “notinmydojo” op 20 februari 2020. Begin 2019 werd het initiatief Not in my Dojo opgericht door Hans Loeffen en Gerard Gordeau, ter bescherming van kinderen in de vechtsport. De campagne #notinmydojo is vanuit de vechtsportsector opgezet om seksuele intimidatie in onze vechtsportscholen tegen te gaan. Intussen hebben wij zelf bij Centrum Veilige Sport Nederland de modules pesten, discriminatie en seksuele intimidatie met succes afgerond.
Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal om alle oefeningen & uitdagingen te bekijken.
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar