Leerlingen op de foto ten behoeve van leerboek

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Wij mochten figureren ten behoeve van een leerboek met als doel ‘Werken met kernkwaliteiten in het onderwijs’ van de auteurs (PhD) P. Ruit en (PhD) L. Visser. Wij voelen ons zeer vereerd aan dit educatieve boek te mogen bijdragen. Zie hier de foto’s van de setting op één van onze vaste trainingslocaties. De fotograaf en mede-auteur van dit boek zet ons op de foto.

Het werken met kernkwaliteiten verhoogt het welbevinden van leerlingen in het basisonderwijs. Zo goed en zo mooi mogelijke foto’s schieten tijdens een intensieve Street MMA workout. Brute low kicks for the street, iemand neutraliseren en ervoor zorgen dat je snel weg kunt en niet wordt achtervolgt.
Het doel is dat leerlingen zich bewust worden van hun kernkwaliteiten en deze leren gebruiken. Foto’s maken tijdens een prachtige army milling boxing workout. Een traditionele beginners rekruters workout in het leger. Een HSRT (High Stress Reaction Training) workout, trainen van gevechtsbereidheid en leren dealen met stress en angst om klappen te krijgen.
Het werken met kernkwaliteiten verhoogt het zelfbeeld bij leerlingen in het basisonderwijs. Een zo functioneel en praktisch mogelijk setting maken die goed is voor de foto’s en goed is voor de training. Een win-win situatie. Weer een ervaring rijker.
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar