Reviews

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Intussen heb ik de afgelopen decennia zoveel sporters training en coaching mogen geven en andere trainers en coaches mogen inspireren. Daar mag je natuurlijk altijd wat van vinden. Lees hier hoe anderen mijn support hebben ervaren.

Vincent de Vreede – “Sensei Jacky, niet alleen een goede trainer, maar ook meteen een goede vriend! Samen met elkaar ga je een verbeterproces in voor jezelf. Trainingen zijn zwaar en leuk, maar wat Jacky bijzonder maakt is ook dat hij het mentale proces wat achter veel sporten is begrijpt en helpt met het ondersteunen en te verbeteren. Verder maakt zijn enthousiasme, humor, kennis en zoektocht naar nieuwe grensverleggende oefeningen het een perfecte trainer/coach. Een ware Sensei! Mantap!”

Ruben – “Jacky heeft zo iets persoonlijks, dat het voor mij als familie is gaan voelen. Hij heeft mij ook een hele andere manier van denken en leven laten zien. Ik heb wel eens gekscherend gezegd dat ik bij hem blijf trainen totdat hij tussen zes planken komt te liggen en dat is misschien nog waar ook.”

Marika Dekkers, Ambulant Persoonlijk Begeleider Gemiva-SVG – “Zeer persoonlijke en uitgebreide intake. Je zoekt naar manieren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij degene die bij je wil komen sporten/sparren. Ik denk dat je mensen goed kunt helpen om zich zowel in sportief al mentaal opzicht te ontwikkelen en met zichzelf in het reine te komen.”

Rob Salome – “Trainen bij Sensei Jacky geeft mij op een praktische en realistische manier inzichten hoe ik mijzelf kan verdedigen op mijn 74ste. Ook leer ik betere ademhalingstechnieken, hoe kan ik beter bewegen en hoe je snel fit kunt worden.”

Onno Baks – “Heel gaaf. Erg goed werk om de jongeren zo te motiveren en een doel te geven in hun leven. 👍👍”

Henk ter Haar(✝), Jobcoach Bartimeus – “Jacky is een geweldige partner en met zijn coachingsgaven haalt hij het maximale aan mogelijkheden en capaciteiten uit de cursisten. Elke keer verzint hij nieuwe, uitdagende opdrachten, afgestemd op wat hij aan kennis en gedrag ziet. Een zeer waardevolle partner.”

Sonny – “Al weer 3 jaar train ik bij Sensei Jacky. Aanstekelijke motivatie en training op maat voor mij.”

Erwin kwint, Eigenaar en Oprichter Fightwear Shop – “Trouwe klant en doorzetter! Ongekende en mooie oefeningen voor menigeen om je fysiek, kracht en mentaliteit naar een hoger niveau te tillen. Altijd in voor een praatje en lolletje en geen moeite teveel gevraagd. Het zou mooi zijn als er meer mensen zo in het leven zouden staan als deze “Sensei Jacky!”. Inspiratie bron voor velen. OSU Respect met sportieve groet.”

Dennis Butters Ruben – “Met een hele drukke agenda toch steeds weer blij dat ik mezelf kan ontladen en opnieuw opladen en weer de kracht en motivatie om verder te werken aan mezelf. Tegelijkertijd leer ik mezelf verdedigen.

Cindy Verboom – “Je bent echt het hoogtepunt van de week.

Ramon – “Vechtsport is één van mijn passies en training op maat krijgen, kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn. Grenzen verleggen en doelen behalen.”

Kenton Whitman, Martial Arts Instructor & Founder Rewild University – “Sensei Jacky’s enthusiasm and friendliness have been a constant inspiration for me. He shares his skills and passions freely with the world, and has given me countless great ideas for exercises to share with my students! Thank you from Wisconsin, USA, Sensei Jacky!!

Dr. Prabhu Kumar A.L., Senior Master DIMAC Vice President, Dronacharya International Martial Arts Confederation – “Sensei Jacky is an awesome martial arts master instructor. He’s Super Strong! Dare Devil! True Gentleman Warrior! Best Wishes from Hyderabad, India.

Jeroen Gelderblom, Life Awareness Coach JeroenGelderblom.com – “Ik ken Jack al vanaf 2006, eerst als IT specialist die altijd 24/7 standby voor je klaar staat! Maar de laatste jaren delen we ook een gezamenlijke passie en missie namelijk andere mensen begeleiden in vitaliteit en welzijn. En ik geniet ervan hoe Jack dat vanuit authenticiteit en gedrevenheid doet en mensen echt kan raken op zijn eigen old scool maar stiekem ook new age wijze! Respect voor deze man.

Martijn Vonk – “Sensei Jacky is een top gozer met extreem veel kennis in meerdere gebieden. Gaaf dat dit nu allemaal samenkomt en mooi wordt vormgegeven op deze site!

Carolien van Spengen – Hofman – “Top Jacky, veelzijdig natuurtalent!”

Minke van ‘t Hoff, Welzijnscoach De Schoor – “Geweldig mooi waardevol en puur!”

Sandy Onkenhout – “Schitterend om je zo te zien om de jeugd meer zelfvertrouwen te geven!”

Wilko van Oosten – “Mooi om te lezen hoe jij je inzet en wat je passie is Jacky!”

Moses Bame – “Ik wilde jullie even bedanken voor het feit dat dankzij jullie er in Westergouwe buiten getraind kan worden. Dus bij deze, dankjewel !!”

Bram Tackenberg, Fotograaf Bram Tackenberg – “Was een feest om je te mogen portretteren. tot snel weer.”

Martine Croll-Glazener, Copywriter, Storyteller, Concept Developer Martine Croll-Glazener – “Super leuk om je te hebben gesproken!”

Angelo Bryson (aka Sgt. Suicide) Superhuman Unchained – “He is the best of the Midwest i must confess. Best regards.”

Sandra Staal – “Sensei Jacky geeft op zeer passionele, vakkundige en eigen wijze personal trainingen op maat.”

Raymond Singerling – “Ken Jacky uit de badmintonwereld. Hij is een zeer enthousiaste sportieve speler. Een doorzetter en vechter die doorgaat tot de laatste punt. Bovendien is hij een goede coach en trainer die weet wat een speler nodig heeft. Hij geeft gerichte individuele aanwijzingen. Jacky zal altijd voor je klaar staan.”

Mirele Krijger, Lifestyle-en Wellnesscoach Now By Mirele – “Jacky zie ik als een krijger die een missie heeft hier op aarde: het delen van zijn kennis met veel enthousiasme! Wij kunnen altijd lekker kletsen over van alles en nog wat waardoor wij vaak de tijd vergeten.”

Kevin Groeneveld – “Jacky. grote man, reus van een vent. altijd vriendelijk, en de goedheid zelf! Ga door met wat je doet, jouw energie is aanstekelijk. Keep on sharing the positivity !”

Jeroen Vrijkorte, Zelfacceptatiecoach Jeroen Vrijkorte – “Ik ken Jacky als een gulle en gedreven ondernemer met inzicht in hoe mensen werken, en wat ze nodig hebben om te groeien. Ga zo door, Jacky!”

Remco de Jong – “Jacky, ik heb je als trainer ervaren als een goede inspirator en motivator. Positief en opbouwend, prikkelend als het moet. Met een vleug sarcasme en zelfkritiek. Fijn mens en uiteraard topfit. Tot ziens.”

Mathijs Hoenen – “Sensei Jacky ga zo door!”

Geurt Stellaard – “Jacky, ik zie je nog binnen komen lopen tig jaar geleden in ons kantoor in IJsselstein. Toen en in feite nog steeds een moderne versie van Pipi Langkous met het motto “”Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan””! Toen een fijne collega, later een perfecte ICT leverancier, maar boven dat alles voor altijd een hele prettige vriend! Jack, het is me een genoegen om je te kennen en ik wens je veel succes met alles wat je onderneemt! (is eigenlijk niet nodig, want jouw drive is als altijd zo groot dat dingen niet kunnen mislukken! ).”

Guido Steusel – “Jacky, ook ik zit in de security maar niet fysiek maar van de IT. Nooit kunnen bevroeden dat er naast IT plaats zou zijn voor iets anders, maar je blijft me positief verbazen, super fanatiek met je eigen bedrijf, met badminton en martial arts maar altijd met tomeloze energie. Goed dat jij je zo inzet voor je medemens! 4 miljard -1 dan voor facebook etc! Het ga je goed.”

Cees Weeda, Consultant Weeda Consult – “Jacky Geniet op je pad van spirituele krijger…. Long may you run.”

Elieow (from Sydney) – “He is a champion with lots of knowledge of martial-arts and fitness. He is always happy help support others to their next step in their goals.”

Ron Voerman – “Ik ken Jack vanuit mijn badmintonperiode, altijd enthousiast en een tomeloze energie, houd zich bezig met meerdere takken van sport. De website is helder en mooi opgezet. Jack is een fijne kerel die ook nog tijd maakt voor een goed gesprek.”

Gerard – “Jack is van de no nonsense. Super energiek . Altijd recht op het doel af . Topper.”

David van Bodegom – “Sensei Jacky is iemand die heel veel kennis en enthousiasme in zijn rol als coach kan leggen. Hij is een echte topper ?!”

Francisco van de Coevering – “Sensei Jacky motiveert, inspireert en staat lekker relaxed in het leven, een topperrrrrr!!! Groetjes uit Woerden”

Dion – “Sensei Jacky is humorous, inspirational, educational and above all very skillful. I reckon he could iron your clothes solely with his bare hands. La bête!”

Martin de Bie – “Hi Jack, goed bezig! Als je dan toch jezelf scherp wilt houden, Google dan ook eens op, The truth about game changers. ??”

Alex Gramberg – “Goed bezig Jack”

Peter Versluis, Eigenaar Alpenhof Sankt Martin – “Je bent een goed en mooi mens Jacky. Gedreven door passie.”

Marcel Padding, Eigenaar Fixing IT – “Jacky is super gemotiveerd, altijd vrolijk en staat altijd klaar om sporters te voorzien van tips in de verschillende situaties. Weet anderen te motiveren en te inspireren om alles te geven op de momenten dat het er toe doet!”

Ber van Loon – “Jack is an inspiring achiever and a very nice guy.”

Melanie Steudel – “Only a few words to describe him: flexible, team-orientated, constructive, highly motivated and delivers in time. A man with great initiatives and ideas resulting in outstanding outcomes. Inspiring to follow in your believes and goals. I am glad to have met him.”

Nevil van Reijen – “Ik heb Jacky leren kennen als iemand die positief in het leven staat. Of het nu gaat om werk, sport of hobby’s Jacky doet alles vol overgave en met passie. Door het enthousiasme wat Jacky uitstraalt tijdens zijn werk weet hij andere te inspireren en te motiveren.”

Dr. Mattanja Dirks, Huisarts Mattanja Dirks – “Jacky is Jacky. Authentiek, uniek, oprecht en vol met wijsheden. Dagelijkse problemen waar je tegen aan loopt coacht hij vanuit zijn eigen ervaringen en geleerd heeft gedurende zijn leven. Hierdoor is zijn manier van coachen praktisch, powerful en uniek. Jacky is Jacky en geeft je een totaal nieuwe blik op het leven waardoor je vol kracht en enthousiasme je leven leeft.”

Onno Boks, Eigenaar en Oprichter ONB ICT – “Resultaatgericht, creatief, enthousiast en betrokken. Zijn positieve uitstraling, mensenkennis en karakter motiveert mij in het ondernemerschap met mijn eigen bedrijf ONB Networks, en met een stukje begeleiding welke Jacky mij geeft zorgt hij als een ware lifecoach voor een helder inzicht in mijn verdere pad als ondernemer.”

J. de Boer – “Jacky combineert een sterke inhoudelijke deskundigheid met een ongekend hoge persoonlijke betrokkenheid. Vanuit die betrokkenheid is hij 100% gecommitteerd om datgene te realiseren dat zijn klant zoekt.”

Olaf Calis – “Jacky is een gedreven en heel vriendelijke persoon. Bij Jacky staat het het belang van de klant altijd voorop. Hij is iemand die altijd zijn afspraken nakomt en het liefst iets extra’s doet, niet om zich op de borst te kunnen kloppen, maar gewoon omdat dat in hem zit.”

Andrew Verhagen – “Ik heb Jacky leren kennen als een prettige, bevlogen en vakbekwame praktijkopleider. Hij staat altijd klaar voor zijn leerlingen. Onrechtvaardigheid accepteert hij niet.”

Peter Schimandl – “Zo te zien wordt je hobby meer je werk. Goed bezig man. Groet Peter”

Hans Korbee – “Ik zie een stukkie mariniers opleiding. Suc6 !!”

Willy Hoogendam, 👍 Kan heel goed begrijpen dat mensen door deze trainingen en oefeningen meer zelfvertrouwen krijgen 💪👊👍🙂 en natuurlijk het goede coach werk van jullie 😊💪”

Ronald de Bode – “Ik kan jou alleen maar bedanken voor de energie en de daarbij behorende rustige uitstraling die je steekt in het begeleiden van mij. Wordt aan mijn kant erg gewaardeerd.”
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar