Wat zijn Frenzied Attacks?

Wat zijn Frenzied Attacks?

19 december 2021 0

Vrij vertaald ook wel ‘waanzinnige aanvallen’ genoemd en betreft extreem en ziekelijk geweld onder jongeren. De enige focus van de aanvallers is de vernietiging van de slachtoffer. De onevenredigheid van het geweld, dat de aanvallers de slachtoffers pijn blijven doen, ook al vormen ze geen bedreiging of uitdaging voor hen. Het gaat dan bijvoorbeeld om aanvallers die tegen het hoofd van een kermend, op de grond liggend slachtoffer aan blijven trappen totdat ze te moe zijn om door te gaan. Soms staan de vrienden of familieleden van de dader vol afgrijzen toe te kijken zonder dat ze ingrijpen.

Dat die toekijkers er zijn is geen toeval: Frenzied Attacks worden niet gepleegd door gestoorde eenlingen, de daders weten dat ze gesteund worden door een groep die de overmacht heeft. Straatgeweld wordt in films en tv-series vaak afgeschilderd als een bijna sportieve krachtmeting tussen twee gelijkwaardige groepen. Een eerlijk gevecht is iets wat heel weinig voorkomt. De volledige dominantie van de aanvallers die worden opgeslokt in massahysterie en solidariteitsopwinding.

Heeft onze politie nog wel grip op problemen? Wat is Lethwei? Wat is straatgeweld? Wat is straatgeweld? Hoe help ik slachtoffers van agressie en geweld op straat? Welke vormen van agressie zijn er? Wat is King Of The Streets? Wat zijn hoodfights? Wat zijn freefight-hooligans? Wat zijn bosgevechten? Kan ik een straatgevecht winnen zonder vechtsporten te beheersen? Neemt het geweld toe op straat? Dreigen hooligans beter te worden met vechten dan politie? Wat zijn Stomping Kicks? Wat is een Bronco Kick?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar