Wat zijn Stomping Kicks?

Wat zijn Stomping Kicks?

22 augustus 2021 0

Stomping kicks geven aan een persoon die kansloos op de grond ligt is een uiterst gemene techniek die doorgaans wordt toegepast wordt door straatcriminelen. Bekijk hier de martial arts barefoot stomping kicks (een zogeheten brutal & violent barefoot beatdown) video om te zien hoe een basis grondgevecht training gaat met daarin pijnbeheersing en ademhalingtechniek tijdens het krijgen van brute en geweldadige schoppen, trappen en stampen.

Als personen vechten, is het niet ongebruikelijk dat er minstens één van hen op de grond belandt. De meeste aanvallers zullen de logische, gemakkelijke en brutale route nemen om hun slachtoffer te schoppen en te stampen. Het is geen hogere wiskunde om te concluderen dat wanhopige personen wanhopige dingen zullen doen op zulke wanhopige momenten. Deze worden in de volksmond ook wel hamerschoppen of bijltrappen, stamp of stomps genoemd.

Wat is een dropkick?Neemt het geweld toe op straat? Nemen zware geweldsdelicten onder jongeren toe? Wat zijn hoodfights? Wat zijn Frenzied Attacks? Wat zijn freefight-hooligans? Wat zijn bosgevechten? Wat is straatgeweld? Wat is zinloos geweld? Welke soorten geweld bestaan er? Dreigen hooligans beter te worden met vechten dan politie? Wat is een Bronco Kick? Wat is een Oblique Kick? Wat zijn effectieve raakpunten voor zelfverdediging? Wat is een nekklem? Wat is een Superman Punch? Wat is een sliding tackle? Wat is een kick chick?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar