Wat is een kick chick?

Wat is een kick chick?

6 juni 2024 0

Een vrouwelijke personage die doorgaans volledig met brute trappen vecht. Ze kan af en toe een klap of stoot uitdelen, maar bruut schoppen is haar voornaamste aanvalsmiddel.

In werkelijkheid gebruiken vrouwen instinctief hun onderlichaam meer dan hun bovenlichaam, wat betekent dat ze van nature meer geneigd zijn om te schoppen (trappen) dan te stompen (stoten). Omdat het eerste instinct van een aanvaller is om de armen vast te binden of anderszins uit te schakelen (en de benen relatief vrij te laten zodat je haar niet hoeft te dragen), is het best praktisch om schade aan te richten met je benen. Elk meisje kent de klassieke ‘schop ze in de ballen’-beweging voor zelfverdediging, die zeer effectief is bij mannen.

Wat is een groin kick? Wat is kopschoppen? Wat is een dropkick? Wat is een bijltrap (axe-kick)? Is een trap tegen de solar plexus dodelijk? Trap in het kruis, hoe effectief is dat? Waarom niet trappen met je voet of wreef? Wat is een Front kick of afhoudtrap? Wat is natrappen? Wat zijn Stomping Kicks? Wat is een Oblique Kick? Wat zijn effectieve raakpunten voor zelfverdediging?

A female character who usually fights entirely with brutal kicks. She can throw the occasional punch or punch, but brutal kicking is her main means of attack.

In reality, women instinctively use their lower body more than their upper body, meaning they are naturally more inclined to kick (kick) than punch (punch). Since an attacker’s first instinct is to tie up the arms or otherwise disable them (and leave the legs relatively free so you don’t have to carry her), it’s quite practical to do damage with your legs. Every girl knows the classic “kick them in the balls” move for self-defense, which is very effective on men.

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar