Wat is een Bronco Kick?

Wat is een Bronco Kick?

13 oktober 2021 0

Dit is geïmproviseerd wapen van de straat, die zeer krachtig, gemeen, onorthox, bruut, geweldadig en levensgevaarlijk is. Op straat zijn er geen regels, handschoenen, matten, scheidsrechters of punten. Jij staat tussen de hamer en het aambeeld, als jij het slachtoffer bent, zo keihard is het. Wat is een Bronco Kick? Maak een krachtige vliegende sprong naar je tegenstander, trek je voeten omhoog door je knieën te buigen en houd tegelijkertijd je voeten of hakken dicht bij elkaar.

Wanneer je voeten ongeveer twintig centimeter boven het lichaam van je tegenstander zijn, schiet je je benen recht naar buiten, drijf je beide voeten, schoenen of laarzen in zijn lichaam en hiermee zal je tegenstander compleet uitgeschakeld worden. Opmerking: het is nagenoeg onmogelijk voor je tegenstander om een ​​op deze manier gemaakte trap te pareren, en bovendien zet het hem onmiddellijk in de verdediging, waardoor hij alleen het alternatief heeft om van je weg te rollen in een poging om te ontsnappen.

Verder, hoewel hij of zij kan proberen zijn lichaam met zijn armen te beschermen, zal het gewicht van je lichaam (zeg 100 kilogrammen), plus de impuls van je vliegende sprong (zeg nog eens 100 kilogrammen), je hielen in het lichaam van je tegenstander drijven met zo’n geweldige kracht dat je hem vrijwel zeker zult doden. Stalen hielplaten op je voeten, schoenen of laarzen maken zijn aanval nog effectiever. Train dit wapen van de straat op een grappling dummy buiten op het gras of op een mat.

Wat is een dropkick? Wat zijn effectieve raakpunten voor zelfverdediging? Wat is een Oblique Kick? Wat zijn Stomping Kicks? Wat is een Superman Punch? Wat is een groin kick? Wat is een sliding tackle? Wat is een hammer fist strike? Wat is een nekklem?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar