Wat is een hammer fist strike?

Wat is een hammer fist strike?

1 juli 2022 0

Vrij vertaald is dit een dalende hamervuistslag, ook wel mokerslag genoemd. De keiharde hamerslag is misschien wel de meest onderschatte en één van de krachtigste wapens om een ​​aanvaller uit te schakelen. Een veelzijdige persoonlijke impacttool die je in je arsenaal hebt. De hamerslag kan ook worden gebruikt met een zelfverdedigingswapen (lees gelegenheidswapen) in je hand. De hammer fist strike biedt een groter slagoppervlak dat minder nauwkeurigheid vereist en het risico op zelfverwonding aanzienlijk vermindert. Hamerslagen zijn één van de meest veelzijdige slaggereedschappen vanwege het aantal hoeken waaruit ze kunnen worden geleverd.

Bekijk hier de video.

Een hamerslag kan net zo effectief worden gebruikt om een ​​inkomende slag af te weren als om een ​​kwetsbaar doelwit op het lichaam aan te vallen. Een ander voordeel van de hamerslag is dat het heel goed werkt met herhalende sequentiepatronen. Dit zijn opvallende patronen die meerdere keren herhaald kunnen worden zonder effect te verliezen. Ze zijn vooral handig als de adrenaline begint toe te slaan en kunnen worden gebruikt om de verdediging van een tegenstander te doorbreken en ze neer te halen met een uitbarsting van gecontroleerde agressie. Als het gaat om kracht, veelzijdigheid en platformonafhankelijke toepassing, is de beproefde hamerslag ongeëvenaard. Je zou jezelf een dienst bewijzen door deze beweging aan je arsenaal toe te voegen, want de hamerslag raakt nooit uit de mode.

Wat zijn effectieve raakpunten voor zelfverdediging? Wat is een Oblique Kick? Wat is een Bronco Kick? Wat zijn Stomping Kicks? Wat is een Superman Punch? Wat is een groin kick? Wat is een sliding tackle? Wat is een nekklem?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar