Wat is HSRT?

Wat is HSRT?

1 juli 2022 0

Onder stress kan het zijn dat de toegang tot het denkende deel van de hersenen tijdelijk geblokkeerd wordt. Ongunstige omgevingsomstandigheden zoals lawaai, temperatuurveranderingen en vermoeidheid zijn ook betrokken bij prestatievermindering.

High Stress Reaction Training (hoge stress blootstellingstraining) is het oefenen van belangrijke bestaande vaardigheden in een stressvolle en afleidende omgeving om het vermogen te ontwikkelen om ze betrouwbaar uit te voeren, ondanks de omstandigheden.

Het belangrijkste doel van training is het ontwikkelen en behouden van vaardigheden, kennis, inzicht en capaciteiten onder stressvolle omstandigheden. Het effectief te functioneren onder stressvolle omstandigheden. Dit kan negatieve fysiologische, psychologische, gedrags- of sociale effecten hebben door de aandacht te beperken en de persoon af te leiden van de primaire taak.

Het vergroot het comfortabel zijn met de omgeving en omstandigheden waarin de vaardigheden effectief moeten worden uitgevoerd, en ontwikkelt het vermogen en het vertrouwen om die vaardigheden uit te voeren ondanks de aanwezige afleiding en taakbelasting.

Wat doet stress met je in een gevechtssituatie? Wat is actie-intelligentie? Wat is emergency readiness mindset? Wat is actie-intelligentie? Wat is de Blitzkrieg tactiek? Wat is reality based self defense training? Wat is milling? Wat is (CSR) Combat Stress Reaction? Wat te doen bij een paniekaanval? Wat is gevechtsbereidheid? Kun je gevechtsbereidheid trainen? Wat doet stress met je in een gevechtssituatie?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar