Wat is NASM?

Wat is NASM?

6 december 2022 0

NASM™ staat voor National Acadamy of Sports Medicine en is een Amerikaanse aanbieder in personal trainer opleidingen volgens het OPT-model (optimum performance training model) en wordt wereldwijd erkend. Deze organisatie bestaat al sinds 1987 en heeft een speciaal trainingssysteem ontwikkeld dat is gebaseerd op principes uit de bewegingsleer.

NASM blijft de trendsetter en update elk jaar de cursuscontent. De personal trainer NASM is een Europees erkende EREPS level 4 opleiding. De opleiding NASM is een uitstekende Personal Trainer opleiding waarmee je na afronding een breed scala aan Personal Trainer vaardigheden beheerst.

Is NASM-certificering legitiem? NASM is geaccrediteerd door de National Commission for Certifying Agencies (NCCA), de meest erkende en gerenommeerde accreditatie-instantie in de Noord-Amerikaanse sportwetenschap. Naast een officieel instituut voor sportopleidingen is de organisatie dus ook een soort van business club op het gebied van fitness en personal training. NASM heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 190.000 personal trainers gecertificeerd. Ga hier naar de NASM website.

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar