Sterkste man van Nederland

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Sterkste man van Nederland. Iets wat mij altijd al heeft gefascineerd en waar ik vroeger al met mijn vader met heel veel plezier naar keek op televisie. Vanaf Gerard du Prie tot heden. Ook allemaal brute en spartaanse challenges samengesteld waar de sporter er maximaal voor gaat en brute maximaalkracht geeft. Oerkrachten van de bovenste plank. Respect voor deze heren! Sterkste man van Nederland is een jaarlijks kampioenschap waarin acht tot tien sterke mannen strijden voor de titel sterkste man van Nederland. Het kampioenschap vindt sinds 1979 plaats in verschillende steden in Nederland. Mijn vrouw en ik gaan inmiddels al vanaf 2016 live naar de finales van de Sterkste man van Nederland op locatie, waar we heel erg van kunnen genieten.

Jacky Spaargaren Sassenburg, Berend Veneberg, sterkste man van nederland, zondag, 7 juli, 2024, finale, Brinkplein, Deventer, 7-voudig Sterkste Man van Nederland
Samen met mijn vrouw op foto met Berend Veneberg, 7-voudig Sterkste Man van Nederland en vinden wij helemaal geweldig. Dit was uit de tijd dat we dit op het puntje van de stoel op de TV mochten kijken. Top!
De finale van de Sterkste man van Nederland 2022 in Almere met op de foto Thomas, Jacky en strongman Dennis van Beusekom, ex-topper en ook Sterkste man van Nederland geweest.
De finale van de Sterkste man van Nederland 2022 in Almere met op de foto Thomas, Jacky en strongman Alex Moonen, ex-topper en 4 x Sterkste man van Nederland geweest.
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar