Weerbaarheidstrainer

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Een weerbaarheidstrainer geeft trainingen in mentale en fysieke weerbaarheid voor kinderen en volwassenen. Een weerbaarheidstrainer helpt met problemen in kaart te brengen, helpt met onderzoeken naar oorzaken en biedt een luisterend oor. Verder helpt een weerbaarheidstrainer met het aanreiken van fysieke oefeningen, begeleiden en vakkundig delen van kennis en functioneert als motivator en inspirator. Op een plezierige en ontspannen manier leren we om meer zelfvertrouwen te krijgen en sterker in het leven te staan. Helaas hoor je vaak dat ouders die hun kind naar een vechtsport sturen, in de hoop dat hun kind daar wat weerbaarder van wordt. Er is een verschil tussen weerbaarheidstraining en vechtsport. Zelfs vechtsport en zelfverdediging zijn twee andere dingen. Dus breng goed in kaart wat je wensen en voorkeuren zijn. Bepaal je doel en zoek je tool!

Zie hier een kleine selectie van onze YouTube video’s: Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal om alle oefeningen & uitdagingen te bekijken.

NOTE: Dutch Unlimited Martial Arts traint al sinds jaar en dag buiten in weer en wind. Buiten sporten, dat is waarvoor we staan, daar is ook de échte realiteit, daar gebeurt het echte leven en de daarbij nodige ongemakken. Op een comfortabele manier binnen trainen op een zachte kunststof mat met lekker de verwarming aan op de blote voetjes is voor ons geen praktijktraining. Leren vallen op een mat is op geen enkele manier hetzelfde als vallen op een betonnen weg of stenen straat. Vechten en leren vechten op een nat geregende zandigere straat met je everyday life schoenen aan is niet hetzelfde als lekker veilig binnen in een dojo. We doen naar beste kunnen omstandigheden creëren die aansluiten op de realiteit. Dat is Dutch Unlimited Martial Arts en onze perceptie op Reality Based Self Defense training.

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar