Wat is Fight Right Keurmerk?

Wat is Fight Right Keurmerk?

1 augustus 2021 0

De populariteit van vechtsport neemt de laatste jaren ongekend toe. Vechtsport heeft daarnaast een grote potentie om een bijdrage te leveren aan maatschappij thema’s. Toch is het imago nog niet per definitie positief. Voor clubs is het daarom belangrijk zich transparant te onderscheiden als kwaliteitsvol, professioneel en maatschappelijk betrokken.

Eén herkenbaar en onderscheidend keurmerk, voor álle Fight Right clubs. Nederland ziet en ervaart zo dat in uw club vechtsport op een veilige en verantwoorde wijze wordt gegeven, binnen een goed pedagogisch klimaat en waar maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plek heeft. Het keurmerk zet uw club gelijk in de aandacht en daardoor wint het aan maatschappelijke kracht. Bovendien is het keurmerk een inspiratie voor andere clubs om ook aan de Fight Right criteria te voldoen. En draagt doorvoering van de criteria gegarandeerd bij aan een vitale sportvereniging! Klik hier om naar de website te gaan.

Wat is Label Veilig en Verantwoord Vechtsporten? Wat is Keurmerk Vechtsportautoriteit? Wat is Nederlandse Vechtsportautoriteit? Wat is VON? Wat is WAKO Nederland?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar