High heel self defense

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Gebruik je hoge hakken als zelfverdedigingswapen. Investeer in het beschermen van je grootste bezit. JIJ. Je hoge hakken gebruiken als gelegenheidswapen of een geïmproviseerd wapen. Een wapen dat er impulsief bij gehaald kan worden om jezelf te verdedigen. Deze gelegenheidswapens; voorwerpen die niet als illegaal wapen in de wet zijn opgenomen. Denk hierbij aan ijzeren staven, keukenmessen, pen, honkbalknuppels en (al dan niet kapot geslagen) bierglazen. Self defense for women. Met hoge hakken kun je kruistrappen of push kicken (lees: schoppen) en te gebruiken als slagwapen door middel van een “hammer striking fist”.

Wees een tegenstander, geen slachtoffer. | Be an opponent, not a victim.
Hoge hakken gebruiken voor zelfverdediging (high heels self defense for women). Urban streetfight beatdown in high heels, straatvechten op hoge hakken. Wees niet bang om jezelf op een of andere manier te beschermen wanneer je leven in gevaar is. Er is één regel en dat is dat er géén regels zijn! Wees een tegenstander, geen slachtoffer. Be an opponent, not a victim.
Straatgevechten zijn onvoorspelbare vuile gevechten. | Street fights are unpredictabel dirty fights.
Verdedig jezelf terwijl je je hoge hakken draagt. Iemand met stamptrappen (stomping kicks) geven terwijl je hoge hakken draagt, doet veel meer pijn dan ze op blote voeten of in platte schoenen stampen. Straatgevechten zijn onvoorspelbare vuile gevechten. Street fights are unpredictabel dirty fights.
Elke vorm van fysieke aanval of confrontatie is gevaarlijk en eng. Gebruik de voetstompbeweging (stomping kicks) om je aanvaller uit te schakelen. Geen halve maatregelen, gelijk uitschakelen. Overtuig je vijand dat hij weinig zal winnen door je aan te vallen, dit zal zijn enthousiasme verminderen. Convince your enemy that he will gain very little by attacking you this will diminish his enthusiasm.
Onderschat nooit je eigen persoonlijke kracht als het gaat om jezelf te beschermen tijdens een aanval. Wees niet bang om je aanvaller fysieke pijn te bezorgen. Onthoud, Jij verdedigt alleen jezelf en probeert in leven te blijven en weg te komen. Alles mag!!! Ik train zodat ik een keuze heb. I train so that I have a choice.
Als je fysiek wordt aangevallen, moet je alles doen wat in je vermogen ligt om te ontsnappen. Snelle actie van jouw kant kan hopelijk een aanval voorkomen en zelfs je leven redden. De zogeheten crushing of crashing high heels. Verdedig jezelf niet. Doe hem pijn. Don’t defend yourself. Hurt him.
De meeste aanvallers zullen je niet kunnen vasthouden na jouw stamptrappen (stomping kicks) omdat ze zoveel fysieke pijn hebben en daarmee kun je hopelijk wegkomen.
Een eenvoudige, maar zeer effectieve zelfverdedigingsbeweging is om je hak te gebruiken en, met al je kracht en lichaamsgewicht, op het kruis van je aanvaller te stamptrappen (stomping kicks) en hem uit te schakelen. Als je in gevaar bent, in de problemen zit of op een andere manier wordt bedreigd, doe je er alles aan om weg te komen en in veiligheid te komen. If you’re in danger, in trouble, or in anyway threatened, you do anything and everything you can to get away and get to safety.
Zelfs een kleine of tengere vrouw kan met deze techniek schade toebrengen aan een grote man. Door zo hard mogelijk te stamptrappen (stomping kicks), veroorzaak je extreme pijn en mogelijk schade aan je aanvaller. Als je jezelf in een eerlijk gevecht bevindt, is je tactiek waardeloos. If you find yourself in a fair fight, your tactics suck.
Een stamptrap (stomping kicks) in het kruis die hard genoeg is zal waarschijnlijk je aanvaller lang genoeg uitschakelen, waardoor hij je uit zijn greep zal bevrijden en je toestaat om weg te komen. Een defensieve mentaliteit is van cruciaal belang tijdens een fysieke aanval. Doe wat dan ook nodig is om jezelf te redden. A defensive mindset is critical during a physical attack. Do whatever it takes to save yourself.
Als er gevochten wordt, is het niet ongebruikelijk dat er minstens één van hen op de grond belandt. Een stamptrap (stomping kicks) is een effectieve en snelle manier om uit te schakelen. Laat niemand je het recht ontnemen om jezelf te verdedigen. Don’t let anyone deny you the right to defend yourself.

Urban streetfight beatdown in high heels, crushing, crashing heels, straatvechten op hoge hakken. Dit is zo ongeveer waar het bij geïmproviseerde en gelegenheidswapens om draait. Deze brute stompingkicks zouden je leven kunnen redden. Hopelijk ga je het nooit nodig hebben. Denk maar aan dit inzicht: “When it comes to self defense, it is better to have the power and not need it, than to need is and not have it”. High Heels for Self-Defense Weapon (improvised weapon). Self defense for women. Wat is een gelegenheidswapen? Wat zijn legale wapens voor zelfverdediging volgens de wet wapens en munitie? Je wordt thuis overvallen, wat mag je doen?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar