Badminton BAZH

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Badminton doe ik al vanaf 1974. Velen kennen mij ook als trainer-coach van BAZH Badminton Academy Zuid Holland van 2015-2020. Bekijk hier de video. Opgegroeid in een Indo multisport gezin met de sporten Kun Tao / Pencak Silat en Badminton op het menu van everyday life. Broerlief Gerard heeft écht op topniveau gespeeld in de eredivisie en zelfs in Zwitserland. Bedenk daarbij dan dat hij geen Papendal nodig had om zo giga te presteren, hoe waanzinnig is dat! My utmost respect! Dit soort spelers worden vandaag de dag niet meer gemaakt. Zelf besloot ik na mijn kampioenschap in districts-overgangsklasse in 1989, met toendertijd nog 300.000+ aan NBB-leden, te stoppen met actief trainen en ontdekte ik de liefde om anderen te motiveren voor sport, training te geven en te coachen. Ook kennen aardig wat badmintonverenigingen mij als verenigingstrainer in regio Utrecht en Zuid-Holland, wat ik deed voordat ik BAZH ging doen. Uiteindelijk training gegeven tot en met 3e divisie, toch leuk! Helaas is de sport Badminton in Nederland een hele minimalistische sport en een alsmaar kleinere sport aan het worden. Echt jammer! Je ziet zelfs dat er nieuwe sporthallen zijn die niet meer de moeite nemen om nog badmintonlijnen te plaatsen.

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar