Wat is blote voeten massage van rug en buik?

Wat is blote voeten massage van rug en buik?

23 juli 2021 0

Blote voeten massage is massagetechniek op blote voeten met diepe bewegingen van de voeten van de masseur vs masseuse.

Bekijk hier onze pagina Body walking massage.

Het is een westerse versie van een oude vorm, met wortels die duizenden jaren teruggaan uit culturen in Azië, India, Afrika en de Stille Oceaan. Hoe kun je nou goed met je voeten voelen? Is een rug of buikmassage met de voeten niet pijnlijk? En wat zijn de voordelen? In Aziatische landen is het heel normaal om ook met je voeten te masseren. En met een beetje training kunnen wij dat ook. Een voetmassage vormt een mooie aanvulling op een gewone massage. Je kunt zowel de (heeling sole) voetzool, bal als zijkant van je voeten gebruiken.

Dit geeft je een uitbreiding aan mogelijkheden om te variëren in druk en intensiteit. Doordat je voetzolen in verhouding tot je handen groot zijn, geeft het je ook de mogelijkheid om in een keer een groter oppervlak te masseren. Veel ontvangers vinden dit verrassend aangenaam en ontspannend. Een massage met je voeten is een perfecte afwisseling. Rugloopmassage of buikloopmassage is geen typische massage. Er zijn verschillende voethoudingen of posities (barefoot poses or feet positions) mogenlijk om dit te doen:

Dit wordt ook wel barefoot back trampling massage, bare underfoot pressure massage, barefoot back stomping massage, barefoot stomach trampling massage, barefoot stomach stomping massage, barefoot back walking massage, barefoot back stepping of barefoot stomach walking massage genoemd.

Op Internet vind je soortgelijke massagetechnieken terug onder de namen Ashiatsu massage, Thai walking massage, traditional Ayurvedic walking massage, Yoga walking massage, Kua Lua Hawaiian back walking, Systema massage, Fijian barefoot massage, heeling sole barefoot massage, combative body massage en the ancient Indian Chavutti Thirumal foot massage. Onderscheidend aan deze massages is voor de masseur vs masseuse is dat het veel minder belastend is voor het lichaam dan veel andere massagetechnieken. Je lichaam wordt gemasseerd met de blote voeten (body massage by bare feet, body massage with bare foot).

Wat is een Combative Body Massage? Is rennen op blote voeten nuttig? Waarom je vaker op blote voeten zou moeten lopen? Massage met de voeten? Wat is barefoot back of stomach walking massage? Wat is een abs of steel challenge?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar