Wat is barefoot back of stomach walking massage?

Wat is barefoot back of stomach walking massage?

21 juli 2021 0

Heb je ooit gehoord van blote voeten massage? Het is Body Walking Massage die wordt uitgevoerd met voeten in plaats van handen.

Bekijk hier onze pagina Body walking massage.

Massage staat erom bekend balans te brengen in lichaam en geest. Blote voeten massage is een verzameling massagestijlen die wordt uitgevoerd met de voeten van de degene die masseert. Het is terug te voeren tot duizenden jaren in vele landen en culturen. Het is een krachtig hulpmiddel. We weten dat diepe weefselmassage al lang effectief is in pijnvermindering. Rugloopmassage of buikloopmassage wordt uitgevoerd door een masseur vs masseuse, is een blote voetenmassage die wordt uitgevoerd waarbij de masseur vs masseuse druk uit oefent op de rug van de ontvanger of verschillende delen van het lichaam.

De masseur vs masseuse kan de druk op de ontvanger naar believen regelen. Rugwandelmassage kan de lokale bloedcirculatie versterken en rugstijfheid, pijn en vermoeidheid verlichten. Het is het perfecte huwelijk tussen druk en ontspanning, wat leidt tot totale overgave van lichaam en geest binnen de eerste paar minuten. De pijn die je hebt gevoeld, is niet te vergelijken met de vreugde die eraan komt. Het geheim van vreugde is de beheersing van pijn. Rugloopmassage of buikloopmassage is een klasse apart.

De zachte contouren van de voet zorgen voor een breder hulpmiddel dat zorgt voor een comfortabelere ervaring bij het ontvangen van dieper massagewerk. Dit wordt ook wel barefoot back trampling massage, bare underfoot pressure massage, barefoot back stomping massage, barefoot stomach trampling massage, barefoot stomach stomping massage, barefoot back walking massage, barefoot back stepping of barefoot stomach walking massage genoemd.

Op Internet vind je soortgelijke massagetechnieken terug onder de namen Ashiatsu massage, Thai walking massage, traditional Ayurvedic walking massage, Yoga walking massage, Kua Lua Hawaiian back walking, Systema massage, Fijian barefoot massage, heeling sole barefoot massage, combative body massage en the ancient Indian Chavutti Thirumal foot massage. Houd er altijd rekening mee dat wanneer je voor deze massage kiest, maak vooral geen haast!

Is rennen op blote voeten nuttig? Wat is een Combative Body Massage? Waarom je vaker op blote voeten zou moeten lopen?

Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal
This is default text for notification bar