Wat is Fightwear Shop?

Wat is Fightwear Shop?

1 juni 2023 0

Fightwear shop levert al jarenlang alle combatgear voor Dutch Unlimited Martial Arts te Gouda voor redelijk en billijke prijzen. Verder denkt eigenaar Erwin goed mee in onze missie waar hij kan en daar zijn wij blij mee.

Dutch Unlimited Martial Arts traint al sinds jaar en dag buiten in weer en wind. Buiten sporten, dat is waarvoor we staan, daar is ook de échte realiteit, daar gebeurt het echte leven en de daarbij nodige ongemakken. Op een comfortabele manier binnen trainen op een zachte kunststof mat met lekker de verwarming aan op de blote voetjes is voor ons geen praktijktraining. Leren vallen op een mat is op geen enkele manier hetzelfde als vallen op een betonnen weg of stenen straat. Vechten en leren vechten op een nat geregende zandigere straat met je everyday life schoenen aan is niet hetzelfde als lekker veilig binnen in een dojo. We doen naar beste kunnen omstandigheden creëren die aansluiten op de realiteit. Dat is Dutch Unlimited Martial Arts en onze perceptie Reality Based Self Defense training.

Dit wetende betekent ook meteen dat de combatgear die wij gebruiken voor onze trainingen van een dusdanige robuuste en weerbestendige kwaliteit moet zijn om onze trainingen tot een goed einde te brengen. Daarvoor heb je een partij nodig die dit begrijpt en hierin kan meedenken en adviseren.

Ga hier naar hun website. (zie hier onze online review bij TrustPilot)

Welke vechtsporten zijn er? Vechtsporten en vechtkunst hetzelfde? Wat zijn Military Martial Arts? Wat is Nederlandse Vechtsportautoriteit? Wat is Centrum Veilige Sport Nederland?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar