Wat is het verschil tussen milling en boksen?

Wat is het verschil tussen milling en boksen?

30 december 2022 0

Bij de sport boksen (boxing) gaat het gevecht normaal gesproken over de deelnemer die de meeste treffers scoort tegen de tegenstander. Bij milling gaat het om de deelnemer die de meeste gecontroleerde en instrumentele agressie toont. Milling boxing of army milling is een traditionele, controversiële en brute militaire trainingsactiviteit.

Tijdens milling (knokken) mag je inkomende stoten niet blokkeren of ontwijken. De enige verdediging toegestaan is aanvallen. Er zijn ook varianten mogelijk door met meerdere personen één persoon te belagen (mass attack scenario) als trainingstechniek. Mill zelf betekent een gevecht en milling, ook wel army milling of milling boxing genoemd, is een vorm van slaan (beating or thrashing or the “mad minute”). 60 seconden gecontroleerde fysieke agressie (doelgerichte instrumentele agressie). Bekijk hier onze pagina Milling trainingstechniek.

Wat is milling? Wat is doelgerichte of instrumentele agressie? Wat is gevechtsbereidheid? Wat doet stress met je in een gevechtssituatie?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar