Kun je werken aan je zelfvertrouwen door een weerbaarheidstraining?

Kun je werken aan je zelfvertrouwen door een weerbaarheidstraining?

8 januari 2022 0

Wat ben je allemaal aan het doen in je dagelijkse leven? Ben je vooral een pleaser en anderen tevreden aan het stellen, zonder jezelf voorop te stellen? Ben je vooral bezig met wat anderen van jouw verwachten en doe je eigenlijk niet wat je zelf echt wilt? Heb je faalangsten of ben je bang dat je niet door anderen wordt geaccepteerd? Door vechtsport training vergroot de lichamelijke veiligheid en je leert letterlijk van je af bijten. Door deze training kan het contact met het lichaam weer hersteld worden, waardoor je bewust wordt van je eigen overlevingsstrategieën.

Het is belangrijk om jezelf te kunnen verdedigen, zowel fysiek als mentaal. En dat is waar weerbaarheidstraining je bij gaat helpen. Je gaat zekerder in het leven staan, je komt erachter wat wat wel en niet goed voelt, je komt erachter wat voor jou de juiste keuzes zijn, je wordt assertiever en je durft te zeggen wat je voelt én wat je wilt en daarmee voel je je krachtiger en positiever.

Hoe word ik sterker, weerbaarder en assertiever? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Hoe maak je een kampioen? Hoe is het vandaag de dag gesteld met pesten? Wat is mentale en fysieke weerbaarheid? Vechtsport als therapie: wat is dat? Hoe maak je een kampioen?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar