Wat is Defence Lab?

Wat is Defence Lab?

30 december 2022 0

DL ofwel Defence lab heeft zeker zijn bestaansrecht als sport. Zoals zij dit zelf formuleren: “Defense Lab is een plaats van onderzoek”. Het DNA Fight Science-systeem van Defense Lab is een vrijdenkend, op realiteit gebaseerd vechtsysteem (free thinking reality-based combat system). Defence Lab er niet op gericht om aan te vallen maar je net te verdedigen. Tegen één of meerdere aanvallers.

Door dit veel en vaak te trainen word je gewoon aan deze ervaringen waardoor je bij een echt conflict minder gestresseerd en meer gecontroleerd kan reageren. Een echte competitie of wedstrijden zijn er niet. De technieken zijn gebaseerd op zelfverdediging en niet, zoals in ander vechtsporten, gericht op vitale plekken van het lichaam. Bij Defence Lab doe je drills om te leren in extreme situaties je plan te trekken. Naast korte en intensieve bewegingen zoals boksen, trappen, hamervuisten en meer, ligt de focus evenzeer op conditietraining.

Bij Defence Lab roepen ze dat hun steeds verder ontwikkelende DNA Fight Science-systeem zich voortdurend aanpast en evolueert met zijn omgeving. De mindset van Defence Lab is dat technieken, principes en filosofieën altijd getest worden om de vraag “Werkt het?” te beantwoorden. De houding van Defence Lab is dat zijn nooit geloven dat het “perfect” is… Altijd kijken, luisteren, trainen, testen en uiteindelijk EVOLUEREN. Wat is TRITAC? Wat zijn Military Martial Arts? Wat is hand-to-hand combat training? Welke vechtsporten zijn er? Wat is LINE? Wat is milling? Wat is Combat Sambo? Wat is Street MMA? Wat is CCT? Wat is reality based self defense training?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar