Wat is hand-to-hand combat training?

Wat is hand-to-hand combat training?

30 december 2021 0

Hand-to-hand combat is de oudste vorm van vechten die bekend is. Een man-tegen-mangevecht of lijf-aan-lijfgevecht is een algemene term die vaak refereert aan het vechten zonder wapens in militaire vorm. Dit onderscheidt het van gevechtssporten. De meeste culturen hebben hun eigen specifieke geschiedenis met betrekking tot Military Close Combat Training, en hun eigen praktijkmethoden.

De pankration, die in het oude Griekenland en Rome werd beoefend, is een voorbeeld van een vorm waarbij bijna alle slagen en grepen betrokken waren, waarbij bijten en gutsen de enige uitzonderingen waren (hoewel toegestaan ​​in Sparta). Veel moderne varianten van vechtsporten, zoals boksen en worstelen, werden historisch ook beoefend. Keltisch worstelen wordt bijvoorbeeld genoemd in de Tailteann Games die dateren van ergens tussen 1839 voor Christus tot 632 voor Christus (academici zijn het daar niet mee eens) tot de 12e eeuw na Christus toen de Noormannen binnenvielen. Andere historische vormen van Military Close Combat Training zijn de gladiatorenspektakels van het oude Rome en middeleeuwse toernooien zoals steekspel.

Wat is King of the Ring? Wat is CQC? Wat zijn Military Martial Arts? Wat is CCT? Wat is ECQ of ECQC? Welke vechtsporten zijn er? Wat is LINE? Wat is milling? Wat is het verschil tussen milling en boksen? Wat is Combat Sambo? Wat is Street MMA? Wat is CCT? Wat is reality based self defense training? Wat is Defence Lab? Wat is het verschi tussen Defendu, Defendo en Combato?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar