Wat is Combat Sambo?

Wat is Combat Sambo?

7 augustus 2021 0

Combat Sambo (een vroege vorm van free fight) is ontstaan in het begin van de vorige eeuw uit de voormalige Soviet Unie.

Deze krijgskunst is gecombineerd met allerlei verschillende vechttechnieken, van judo tot karate en van boksen tot worstelen. Uit deze gevaarlijke mix van stijlen zijn de beste bewegingen geselecteerd. Combat sambo is met stoten en trappen. Er is veel toegestaan bij de sport, waarbij kracht en snelheid ervoor zorgt dat een geoefende sporter veranderd in een dodelijke machine.

Schoppen, slaan, ellebogenwerk en wurgen horen bij de sport, maar dat is nog niet alles. Ook kopstoten en iemand een trap geven in het kruis is toegestaan. Deze combinaties zorgen ervoor dat professionele sporters in de ring en daarbuiten, in het voordeel zijn. Sport Sambo: Alleen submissies en worpen.

Wat is CQC? Wat betekent last man standing? Wat zijn Military Martial Arts? Wat is hand-to-hand combat training? Welke vechtsporten zijn er? Wat is LINE? Wat is milling? Wat is Street MMA? Wat is CCT? Wat is reality based self defense training? Wat is Defence Lab? Wat is het verschi tussen Defendu, Defendo en Combato?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar