Wat is ECQ of ECQC?

Wat is ECQ of ECQC?

18 augustus 2023 0

ECQ en ECQC worden vaak door elkaar gebruikt. ECQ staat voor Extreme Close Quarter en ECQC voor Extreme Close Quarter Concepts of Combatives.

ECQ integreert het gebruik van pistolen, messen, gevechten met lege handen en grondgevechten in de omgeving van extreem dichtbij. Je leert en traint hoe je snel en veilig kunt reageren bij een incident waarbij je extreem nauw in contact staat met een aanvaller.

Deze tweedaagse cursus leert studenten hoe ze fysieke strijdbare arrestatie- en controlemanoeuvres kunnen gebruiken in omgevingen van extreem dichtbij.

Dutch Unlimited Martial Arts traint al sinds jaar en dag buiten in weer en wind. Buiten sporten, dat is waarvoor we staan, daar is ook de échte realiteit, daar gebeurt het echte leven en de daarbij nodige ongemakken. Op een comfortabele manier binnen trainen op een zachte kunststof mat met lekker de verwarming aan op de blote voetjes is voor ons geen praktijktraining. Leren vallen op een mat is op geen enkele manier hetzelfde als vallen op een betonnen weg of stenen straat. Vechten en leren vechten op een nat geregende zandigere straat met je everyday life schoenen aan is niet hetzelfde als lekker veilig binnen in een dojo. We doen naar beste kunnen omstandigheden creëren die aansluiten op de realiteit. Dat is Dutch Unlimited Martial Arts en onze perceptie op Reality Based Self Defense training.

Wat is CQC? Wat zijn Military Martial Arts? Wat is hand-to-hand combat training? Welke vechtsporten zijn er? Wat is LINE? Wat is milling? Wat is Combat Sambo? Wat is Street MMA? Wat is CCT? Wat is reality based self defense training? Wat is Defence Lab? Wat is het verschi tussen Defendu, Defendo en Combato? Wat is Lethwei?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar