Verschil tussen magnesium gel en magnesium olie?

Verschil tussen magnesium gel en magnesium olie?

16 augustus 2023 0

Magnesium gel en magnesium olie zijn beide magnesium supplementen die bijzonder geschikt zijn om magnesiumtekorten aan te vullen. Magnesiumolie dankt zijn naam aan de olieachtige structuur, ondanks dat het niet echt een olie is.

Gel is een dikkere substantie wat doormiddel van de pomp eenvoudig te doseren en uit te smeren is en is de gel vriendelijker voor de gevoelige huid. De olie is een dunnere substantie waardoor het breed op de huid gesprayd wordt alvorens in gemasseerd kan worden.

Elk huidtype is anders dus is het is lastig om de één of ander aan te raden. Het mineraal magnesium is effectief in combinatie met warmte. Door warmte gaan de poriën in de huid open. Daardoor wordt de magnesium goed opgenomen. Magnesium serum is dus ook te gebruiken in de sauna of infraroodcabine.

Waar is magnesium goed voor? Wat is magnesium floating? Je voeten insmeren met magnesiumolie? Wat gebeurt er met je door teveel magnesium? Hoe kan ik mijn zelfherstellend vermogen bevorderen? Baat het niet dan schaadt het niet? Wanneer kun je het beste supplementen innemen?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar