Wat betekent ijzeren onderarmen training?

Wat betekent ijzeren onderarmen training?

23 februari 2022 0

Als je je onderarm niet hebt gebruikt om te slaan, staat je een aangename verrassing te wachten. Het is gemakkelijk te leveren, moeilijk te blokkeren en veroorzaakt een wereld van pijn voor het slachtoffer. Het versterken en verharden van je onderarmen is essentieel voor verschillende vechtstijlen en technieken en verhoogt ook de grijpkracht.

Oude Shaolin geheimen voor sterke en mobiele polsen en onderarmen. Bekijk hier onze pagina IJzeren onderarmen training.

Brute forearm strength training, iron forearm conditioning of forearms of steel training. Eén van de beste remedies voor pols- en onderarmblessures. Shaolin-kungfu-training voor forearms of steel kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. IJzeren onderarmen training is een onderdeel van de iron body training technieken vanuit de eeuwenoude krijgskunst Shaolin Kung Fu (Shaolin Yin Gong).

Ontdek de methoden om de ramming forearm strike, smash, block, choke, defense, slam, chop, battering ram voor vechters te ontwikkelen. Je hebt het nodig om allround te kunnen zijn. Lichaamsverhardende technieken en het ontwikkelen van het incasseringsvermogen van het lichaam.

Het leiden van de Qi-flow naar een specifiek deel van het lichaam, om het ongevoelig te maken voor pijn. Bij dit alles gebruik makend van verschillende Qigong ademhalingstechnieken. Hard houten of metalen staven om herhaaldelijk op de onderarmen te slaan. Geleidelijk harder te slaan en zwaardere stokken of staven te gebruiken naarmate de botten harder en sterker worden.

Wat is Iron Body Martial Arts? Waar is stalen buikspieren trainen goed voor? Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat is conditionering? Wat is Iron Body Conditioning?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar