Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training?

Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training?

23 oktober 2021 0

IJzeren vuist training of trainen van vuisten van staal is onderdeel van ijzeren lichaam training (Iron Body Conditioning). Deze uitdagende trainingen hebben als primaire doel het versterken en krachtig maken van je vuisten (inclusief handen en polsen). Dit is een onderdeel van Shaolin Kung Fu, waarbij de beoefenaar zijn lichaam of delen van zijn lichaam traint op zo’n manier, dat hij in staat is om zware klappen uit te delen of te incasseren, zonder daarbij zelf ernstig letsel op te lopen.

Deze training is voor lichaamsconditionering of lichaamsverhardende technieken en door enkele ademhalings- of qigongtechnieken het lichaam daadwerkelijk sterker te maken. IJzeren vuist training of trainen van vuisten van staal (Body of steel) beschrijft hoe de eeuwenoude krijgskunsten een geweldige manier is om in vorm te komen en het vuur is waar we onze geest en lichaam doorheen steken.

Is bare knuckle boxing legaal? Wat zijn bone crusher oefeningen? Wat is bare knuckle boxing? Waar is stalen buikspieren trainen goed voor? Wat is door de pijn heen gaan? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Waar is stalen buikspieren trainen goed voor? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat is conditionering? Wat is Iron Body Conditioning?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar