Wat is 52 blocks fighting style?

Wat is 52 blocks fighting style?

6 september 2021 0

52 Blocks of wel 52 Hand Blocks. Jailhouse Rock was wat ze het noemden voordat ze de naam 52 Blocks begonnen te gebruiken. De kans is groot dat je over 52 Blocks hebt gehoord. Sommige mensen zeggen ten onrechte dat de naam Jailhouse Rock betekent dat het uit de gevangenissen komt. De meeste meesters van 52 Blocks zullen je vertellen dat het een krijgskunst uit Afrika is.

Er zijn veel verschillende manifestaties van 52 blocks boxing style, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijkheid in het mengen van westers boksen met andere gestileerde vechtsporttechnieken. De filosofie is de filosofie van overleven. Echte regels zijn er niet. Veel van de blokken die je doet zijn bedoeld om de tegenstander te verwonden, zoals het blokkeren van een stoot door je elleboog in het pad van de vuist te plaatsen.

De front kick is wat je meestal ziet bij 52 Blocks. Als je een roundhouse-kick ziet, is dit waarschijnlijk een hybride systeem. Voor beentechnieken zijn de grote dingen in 52 Blocks de front kick, de knee strike en de stamp trappen. We doen veel stamp trappen. Er wordt gedaan aan grondvechten, maar het is niet zo uitgebreid als bij Braziliaans jiu-jitsu. Op straat is het zaak om niet op de grond te blijven. De 52 Blocks vechter wil altijd opstaan.

Welke vechtsporten zijn er? Vechtsporten en vechtkunst hetzelfde? Wat is bare knuckle boxing? Wat is Shaolin Boxing? Wat is Dirty Boxing? Wat is QPO-Boxing? Wat betekent last man standing? Wat is schaduwboksen met gewichten? Wat is het verschil tussen milling en boksen?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar