Wat is IMAF?

Wat is IMAF?

20 augustus 2021 0

International Martial Arts Federation is de oudste continu opererende Japanse organisatie die internationale Budō promoot. De organisatie, opgericht in 1952, heeft haar hoofdkantoor in Tokyo. IMAF-Nederland is van oudsher geen wedstrijdorganisatie. IMAF-Nederland is een organisatie die Budo onder één dak samenbrengt.

IMAF geeft ook seminars over instructiemethodiek, jurering en arbitrage van toernooien en accreditatieprocedures. IMAF treed op als een organisatie die alle traditionele vechtsporten en andere vechtsportstijlen promoot en ondersteunt, onderricht, beoefent en bestudeert.

Beoefenaars van meerdere disciplines betalen derhalve contributie aan slechts één bond. IMAF-Nederland streeft naar het hoogst mogelijke technisch niveau. Klik hier om naar de website te gaan.

Wat is Label Veilig en Verantwoord Vechtsporten? Wat is Fight Right Keurmerk? Wat is Keurmerk Vechtsportautoriteit? Wat is Nederlandse Vechtsportautoriteit? Wat is VON? Wat is WAKO Nederland? Wat is Centrum Veilige Sport Nederland? Wat doet de Dopingautoriteit? Wat is NOCNSF? Wat is topsport? Wat is een VCP?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar