Wat is Unstable Surface Training (UST)?

Wat is Unstable Surface Training (UST)?

4 augustus 2021 0

Op het gebied van functionele training is Unstable Surface Training (UST) een geweldig hulpmiddel om tot je beschikking te hebben. Onstabiele oppervlaktetraining is echt precies hoe het klinkt: Bepaalde oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van onstabiele oppervlakken, ontwikkelen of heropvoeden de reflexieve respons van zenuwen en spieren, waarbij de normale proprioceptie, kinesthetische zin en neuromusculaire respons op prikkels tot stand wordt gebracht of hersteld.

Evenwicht is een vaardigheid van het menselijk lichaam die momenteel op veel gebieden onder de aandacht wordt gebracht. Evenwicht is veiligheid voor het centraal zenuwstelsel. Veiligheid betekent wereldwijde prestatieverbetering! Ons balanssysteem bestaat uit drie subsystemen: de visuele, vestibulaire en proprioceptieve systemen. Voor elk: gebruik het of verlies het.

Wat is equilibrioceptie? Wat is core-stability? Waarom is de core zo belangrijk? Wat zijn balans- en coördinatieoefeningen? Wat is proprioceptief? Wat is martial arts fitness training? Wat is martial arts agility training?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar