Wat is een melon striking ball?

Wat is een melon striking ball?

12 juli 2023 0

De perfecte trainingstool voor street MMA of andere reality based self defense training. Deze striking en kicking pad simuleert een bewegend of statisch doelwit van de agressor. Deze kleine en gemakkelijk mee te nemen Melon bag striking ball is dicht gevuld om zware stoten, knieën, trappen en elleboogaanvallen op te vangen.

Bekijk hier de video.

Ontworpen om de vorm van een menselijk hoofd aan te nemen, gebruikt als trainingsinstrument voor stoten en trappen (lees: schoppen en stompen voor de straat).

Door formaat en vorm zeer goed wendbaar en een goed focus object. Deze zogeheten smashing melon biedt ontelbare toepassingsmogelijkheden zowel tijdens de warming-up als tijdens het oefenen van de technieken en drills. Ook heel geschikt voor 360 graden training.

De handgrepen vergroten ook de functionaliteit, waardoor de houder zichzelf in verschillende krappe hoeken kan positioneren, wat snelle en precieze stoten of trappen van de spits vereist.

Wat is padded assailant training? Wat is reality based self defense training? Wat zijn effectieve raakpunten voor zelfverdediging? Wat is een Oblique Kick? Wat is een Bronco Kick? Wat zijn Stomping Kicks? Wat is een Superman Punch? Wat is een groin kick? Wat is een sliding tackle? Wat is een nekklem?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar