Wat is grondvechten?

Wat is grondvechten?

10 oktober 2021 0

Leer hoe jij in een liggend gevecht zo snel mogelijk je tegenstander uitschakelt. Grondvechten is één van de meest onderschatte technieken. Je wilt niet naar de grond worden gebracht en niet weten wat je moet doen. Alle vormen van grondvechten helpen je om sterker te worden en je fysieke conditie te verbeteren. Als je niks op de grond kan wordt jezelf verdedigen helemaal lastig. Eén ding dat alle grondvecht-kunsten gemeen hebben, is de leer hoe je een tegenstander naar de grond kunt brengen en de controle kunt behouden.

Uit onderzoek blijkt dat 99% van alle gevechten op de grond eindigen. Hoe krijg je een tegenstander naar de grond, hoe ontsnap je hiervandaan of hoe laat je je tegenstander zich zo snel mogelijk overgeven. Vechters die deze sport beheersen kunnen van veel grotere vechters winnen door ze op de grond te overmeesteren. Deze strategische sport is toe te passen in Mixed Martial Arts, Grappling toernooien of als zelfverdediging.

Welke vechtsporten zijn er? Wat is grondvechten? Wat is het verschil tussen grappling en worstelen? Wat is een ground fighting stance? Wat is kopschoppen? Wat moet je vooral niet doen tijdens een straatgevecht? Wat is Grappling? Wat is Combat Sambo? Wat is Shuai Jiao? Wat is een contactsport? Zijn Ju Jitsu en Jiu Jitsu hetzelfde? Wat is freestyle wrestling?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar