Agressiecoach

Leer omgaan met emotie, agressie en geweld.

Agressie is een van de moeilijkste emoties om mee om te gaan. Het herkennen hiervan, je eigen emoties controleren en weten hoe je gedrag kan begrenzen zijn onmisbare vaardigenheden om preventief en de-escalerend te kunnen werken. Door lastig en dwingend gedrag kan je fysiek en mentaal ontregelt raken en af en toe gaat het zelfs richting agressie. Meestal het draagvlak onmacht. Leer om sterker, weerbaarder en assertiever te zijn! Als je escalatie wilt voorkomen, moet je er voor zorgen vroegtijdig signalen van opbouwende spanning bij jezelf of bij een ander te herkennen en hier op te reageren. Wat kun je doen als je fysiek wordt aangevallen? Wat gebeurt er met jou wanneer een ander je dreigend benadert? Wat is een agressiecoach? Of wat is een agressieprotocol? Wat verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag? Is er een ordegesprek nodig? Weet je wat een VCP is? Hoe kom je van je woede af? Iedereen is druk en heeft vaak op meerdere fronten ballen in de lucht te houden. Hoe is bij jou de balans tussen spanning en ontspanning? Weet je hoe te ontladen? Scan jezelf eens en maak dan de balans op. Op welke wijze geef jij je grenzen aan?

Wij voelen ons zeer vereerd met het bezoek van de sterke arm der wet. Op 21 januari 2023 hadden we tijdens onze street MMA training, bezoek van een BOA Boswachter. Dit naar aanleiding van een melding van een bezorgde burger, inzake straatgeweld. Vandaag hadden we bezoek van Politie Gouda. Wij snappen dit natuurlijk helemaal! Vandaag de dag heb je bosgevechten met street-en freefight-hooligans en allerlei soorten en maten van verhuftering op straat. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Wij hebben keurig een mondelinge en visuele toelichting gegeven over onze weerbaarheid-en street MMA trainingen. Denk je dat een situatie gevaar oplevert, bel dan 112. Is dat niet zo en is het geen spoed, bel dan 0900-8844.
[Lees hier meer…] Zo grappig dit. Leuker kan haast niet! Er was een melding gedaan door een bezorgde voorbijganger van een mogelijke vechtpartij. Dat klopt inderdaad. Wij doen aan RBSD Reality Based Self Defense training en dat is zeker een mooi compliment voor onze trainingen. We staan hier al wat jaartjes op de zaterdagochtenden. Dus het leek allemaal zo echt dat de lokale BOA Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar in functie op pad gestuurd werd om polshoogte te nemen op locatie. Er was voor deze BOA geen knokpartij, amok of schermutseling te ontdekken. Denk je dat een situatie gevaar oplevert, bel dan 112. Is dat niet zo en is het geen spoed, bel dan 0900-8844.
Omringd door idioten geeft inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen en leidt tot een betere samenwerking en communicatie met personen waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt en krijgt. Altijd goed om jezelf scherp te houden, inzichten verrijken en deze kennis te delen met onze eigen sporters.
Klik hier voor ons
This is default text for notification bar