Wat is beast mode on?

Wat is beast mode on?

6 februari 2022 0

Een hedendaagse uitspraak die je vooral in de sport voorbij hoort komen. Er zijn genoeg varianten op zoals ‘beest modus in jezelf aanzetten’, of ‘het beest in jezelf wakker maken’. Ook ‘het maximale uit jezelf halen’ of ‘voor maximaal gaan’. Deze modus beschrijft brute en onstopbare toestand die je in jezelf of bij anderen naar boven kunt halen om een prestatie te behalen. De term ‘beast mode’ wordt in rugby gebruikt voor spelers die niet af te stoppen zijn.

Best belangrijk dus om voor jezelf te kijken hoe jij ervoor kunt zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt. Begin na het vaststellen van je doel met het opbouwen van je zelfvertrouwen, neem af en toe een risico, train keihard en intensief, leer tegenslagen incasseren, maak van iedere dag het beste en werk naar je droom toe. Betekent niet dat je ganze dag het maximale uit alles wat je doet moet halen. Steeds maar het maximale uit jezelf halen, neemt ook weer een stuk stress mee, wat je niet moet willen.

Een mens heeft ook rust nodig en op je wilt ook leuke dingen doen. Je boog kan niet altijd gespannen zijn. Kijk waarin je wilt excelleren. Bepaal je doel en kies je tool! Geen halve maatregelen!

Wat betekent alles geven? Wat betekent AMRAP? Wat is de betekenis van helemaal losgaan? Wat houdt doorzettingsvermogen in? Wat moet je weten over incasseringsvermogen? Wat is uithoudingsvermogen? Hoe nuttig is maximaal trainen? Wat is door de pijn heen gaan? Is hardheid belangrijk? Wat betekent verman jezelf? Wat is een slijtageslag?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar