Wat moet je weten over incasseringsvermogen?

Wat moet je weten over incasseringsvermogen?

5 februari 2022 0

Incasseren kan van alles zijn natuurlijk. In onze tak van sport is incasseringsvermogen het vermogen om een aanval te kunnen verdragen. Er is geen vechtsport, zelfverdediging- of krijgskunst te bedenken waarbij incasseringsvermogen niet van belang is. Uiteraard verschillen alle krijgskunsten op dit punt, maar een basisniveau van incasseringsvermogen is altijd noodzakelijk. Leren incasseren is sneller gezegd dan gedaan.

Krijg hier een kleine indruk van onze basistraining in incasseringsvermogen.

Synoniemen voor zijn veerkracht, weerstand en weerstandsvermogen. Soms sta je versteld van de standvastigheid, het incasseringsvermogen en de stevigheid van anderen. Als je het algemeen bekijkt dan staat het voor het vermogen om met tegenslagen en moeilijke situaties om te gaan en het vermogen het psychische ongemak dat daarbij hoort te kunnen verdragen. Hoe staat het met jouw incasseringsvermogen?

Wat is actie-intelligentie? Wat betekent herpakken? Wat is uithoudingsvermogen? Wat betekent verman jezelf? Wat is persoonlijke veerkracht? Wat is door de pijn heen gaan? Is stamina hetzelfde als endurance? Wat is beast mode on? Hoe nuttig is maximaal trainen? Wat is conditionering? Wat betekent alles geven?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar