Is hardheid belangrijk?

Is hardheid belangrijk?

29 januari 2022 0

Wen aan het omgaan met moeilijke situaties door ze te accepteren. Problemen en tegenslagen horen nu eenmaal bij het leven. Zelfacceptatie en zelfvertrouwen zijn twee eigenschappen die je nodig hebt. We zijn zijn soms verward door de verschillende termen die er zijn. (Mentale)Hardheid is hierin belangrijk. Neem dit inzicht met je mee: “You have to be the best on your worst day“. Je moet vertrouwen hebben in jezelf.

Als je je in dergelijke situatie bevindt, sta dan op en ga verder met je leven. Er komen nog zoveel mooie leermomenten op je pad, waardoor die ene tegenslag van geen belang meer zal zijn. Neem ook dit inzicht met je mee: “Falling down is a part of life. Getting back up is living”. Dit is een belangrijk genezingsproces in geval van tegenslagen en drama. De balans die je hierin moet vinden, kan voor iedereen anders zijn.

Sterk zijn komt niet door dingen te vermijden, maar het komt door het uitbreiden van problemen waar je je bij kan neerleggen, of waarvoor je een oplossing kan vinden als die er is. Dit is een essentieel onderdeel bij zelfredzaamheid in je leven. Het is een proces om dingen te verwerken terwijl ze gebeuren. Neem deze ook nog mee in je missie: “When it gets harder, challenge yourself to be stronger“. Als je denk dat je in iets slecht bent, mag je hier niet bang van worden, maar moet je denken dat je hierin goed gaat worden en dat dit slechts een tegenslag was. Vanuit dit standpunt ga je veel sterker worden!

Wat is trainen op karakter? Wat is infanteristenweer? Wat is door de pijn heen gaan? Wat betekent herpakken? Wat betekent verman jezelf? Wat is Iron Body Conditioning? Wat is marsen? Wat is beasting? Wat is gevechtsbereidheid? Wat is een load carry training? Wat is face your fear twice training? Hoe ontstaat pijn? Wat is trainen van uitzichtloosheid? Wat is de betekenis van inborst? Wat is conditionering? Wat is de betekenis van helemaal losgaan? Wat betekent AMRAP? Wat is orde, tucht en discipline? Wat is straftraining? Wat betekent de aard van het beestje?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar