Wat is een farmer’s carry training?

Wat is een farmer’s carry training?

7 april 2023 0

De Farmer’s Carry komt uit de strongman wereld vandaan en de inspiratie komt natuurlijk bij de boeren van vroeger vandaan, die de hele dag door zware objecten tilden. Denk aan zware emmers melk, kruiwagens, hooibalen en wulpse vrouwen.

Wat je bij een famer’s carry doet is simpelweg een object (gewicht) in beide handen vasthouden. Je armen laat je naast je hangen en je loopt een afstand met de gewichten, net zolang totdat je handen en onderarmen beginnen te verzuren. Wat dit doet is je grip versterken, en de spieren in je onderarmen en schouders worden versterkt.

Een heel simpele maar ook bijzonder effectieve oefening die je echt niet over het hoofd mag zien wanneer je jouw onderarm spieren wil trainen. Makkelijk om na je training te doen en kost je hooguit een paar minuten. Om je onderarmen helemaal uit te putten.

Wat is een load carry training?

Wat is straftraining? Wat is beasting? Wat is de sickener? Waarom krijgt een zelfverdedigende leerling tijdens vechten op school doorgaans ook straf? Wat is collectief straffen? Wat is orde, tucht en discipline? Wat is zero tolerance? Is hardheid belangrijk? Wat is door de pijn heen gaan? Welke nadelen heeft zelfmedelijden?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar