Wat is de sickener?

Wat is de sickener?

12 januari 2024 0

De gevreesde sickener challenge, ofwel vrij vertaald “de ziekmaker”. Het uitgangspunt zit rechtstreeks in de titel ingebakken: De instructeur wil iemand laten overgeven (en laten opgeven) tijdens de zwaarste uitdaging van de opleiding. Het is een next level beasting, een middel om de zwakkeren te elimineren.

Je gaat door een fase van afmatting, waarin je ontberingen doorstaat, waarin je je afvraagt ​​of je het gaat overleven, waardoor de ultieme toewijding om in de training te blijven op de proef wordt gesteld.

De sickener is de ultieme test van (wils)kracht waarbij de rekruten een reeks meedogenloze opdrachten moeten uitvoeren die steeds intensiever en bruter worden. De instructeur geeft het stopcommando pas als één rekruut toegeeft (lees: mentaal breekt of handdoek in de ring gooit) en opstapt. Pas dan gaan ze naar de volgende fase gaan in de training. Linksom of rechtsom, netto er zal een rekruut moeten gaan opgeven.

Wat is straftraining? Wanneer ben jij commando-waardig? Wat betekent een mentaal breekpunt? Ben ik geschikt om militair worden? Wat is orde, tucht en discipline? Wat is collectief straffen? Wat is beasting? Wat is King of the Ring? Is hardheid belangrijk? Wat is door de pijn heen gaan? Welke nadelen heeft zelfmedelijden? Wat is de voorligsteun? Wat is conditionering? Wat zijn inzettrainingen? Wat is shock and awe training? Wat is marsen? Kun je gevechtsbereidheid trainen? Wat is trainen van uitzichtloosheid? Wat is de natte cross? Wat is Positive Mental Attitude? Wat zijn militaire sporten? Wat is infanteristenweer?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar