Wat is de Devil’s Run?

Wat is de Devil’s Run?

13 januari 2024 0

Een lange lijdensweg begint. De Devil’s Run, ook wel de Devil’s Mile genoemd, is een uitdagende fitnesstraining, verpakt in één slopende mijl. De specifieke soorten Devil’s Mile-trainingen zijn vaak afhankelijk van het trainingsprogramma (Politie, Brandweer of Defensie).

Om een ​​Devil’s Mile te vormen, selecteer je vier oefeningen en voer je ze elk een kwart mijl uit. Eén van de favorieten bestaat uit een 400 meter lange berencrawl, 400 meter lopende lunges, 400 meter man dragen (200 meter voor elke partner) en 400 meter burpee breedspringen.

Hier zijn verschillende ideeën over uitdagingen waarmee je elementen kunt benadrukken, zoals het dragen van lasten, het dragen van uitrusting, het dragen van personen, kruipen en andere brute militaire oefeningen die worden gedaan voor afstand. Je kunt bijvoorbeeld ook nog een kwart mile of meer aan toevoegen en dan noem je het een Devils Run 2.0. Weer een stapje extremer en nog uitdagender.

Wat is straftraining? Wat is infanteristenweer? Wat is een load carry training? Wat is een farmer’s carry training? Wat is door de pijn heen gaan? Wat is beasting? Wat is de sickener? Waarom krijgt een zelfverdedigende leerling tijdens vechten op school doorgaans ook straf? Wat is collectief straffen? Wat is orde, tucht en discipline? Wat is zero tolerance? Is hardheid belangrijk? Wat is door de pijn heen gaan? Welke nadelen heeft zelfmedelijden?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar