Wat is de Qigong iron shirt techniek?

Wat is de Qigong iron shirt techniek?

13 mei 2023 0

Iron Shirt Chi Kung was één van de belangrijkste oosterse vechtsporten om een lichaam te ontwikkelen, kracht genoeg om een gevecht aan te kunnen met blote handen.

Iron shirt Chi Kung (ijzeren hemd Chi Kung, Ironshirt Qigong) zijn houdingen om terug op je structuur te leren staan. Het zijn houdingen om te gronden. Dikwijls worden voornamelijk de grote spieren gebruikt om te staan. Er wordt helemaal geen aandacht besteedt aan al die kleine pezen en ligamenten, de structuur van het lichaam.

Iron Shirt Chi Kung is een methode om terug die kleine pezen, spiertjes, aanhechtingen terug te gaan voelen, te oefenen, versterken en stretchen of rekken. Je houding wordt moeiteloos en hebt bijna geen spierkracht nodig om recht te staan. Het bindweefsel wordt ook sterk geactiveerd in het Iron Shirt Chi Kung.

In een goede houding is het ook gemakkelijk externe druk te weerstaan zonder enige moeite te doen. In de houdingen maak je een sterke verbinding met de aarde. Het is alsof je wortels hebt als een boom, diep in de aarde. Toch houdt je kruin connectie met de hemelkracht.

In Iron shirt Chi Kung II wordt nog verder gewerkt aan de pezenkracht. We leren de verbinding voelen met de pulse van het hart. Samen met de hart pulse, de gronding, de pezenkracht, de seksuele energie kunnen we kracht of energie sturen.

In Iron Shirt Chi Kung III of het Beenmerg Nei Kung is een methode om je botten sterker te maken. Met hitters openen we de poriën van de botten. We zuiveren onze botten in heel ons lichaam met bonebreathing. De botten worden sterker en je energiepijl gaat omhoog. Het is een goede methode om artrose, reuma, artritis en andere ziekten te helen op een eenvoudige manier. Voor de gevorderden versterken we het bindweefsel in de organen met de Chi Weight Lifting.

Wat is Iron Body Martial Arts? Wat is iron mind conditioning? Wat is Iron Body Martial Arts? Wat is Iron Body Conditioning? Wat betekent pijn met pijn bestrijden? Worden je buikspieren sterker door erop te stoten? Wat betekent ijzeren vingers training? Wat betekent ijzeren onderarmen training? Wat betekent ijzeren vuisten training? Wat betekent ijzeren lichaam training? Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training? Wat betekent stalen buikspieren trainen? Wat zijn bone crusher oefeningen? Wat is door de pijn heen gaan?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar