Wat is een MMA Conditioning Specialist?

Wat is een MMA Conditioning Specialist?

19 februari 2023 0

Een Certified MMA Conditioning Specialist (Mixed Martial Arts Conditioning Specialist of MMACS) van NASM (National Academy of Sports Medicine) leert je alle vaardigheidsniveaus te conditioneren met de brute, progressieve, intensieve en functionele trainingstechnieken en coachingstrategieën die door de beste MMA-vechters worden gebruikt.

Vechters moeten in fenomenale vorm zijn. Het combineert het Optimum Performance Training Model (The OPT™ Model) met Mixed Martial Arts. Het mooie van dit trainingsprogramma is dat je deze training overal kunt doen. Het kan in een park zijn, in een sportschool, in een kelder, in een garage, je wordt beperkt door je verbeeldingskracht waar je dit soort training allemaal kunt doen.

De rol van een Certified MMA Conditioning Specialist bij Dutch Unlimited Martial Arts is om vechters te helpen sterker, mobieler, sneller en in betere conditie te komen voor elk gevecht en beter geconditioneerd te maken dan hun tegenstanders. Een Certified MMA Conditioning Specialist moet vechters de vaardigheden en kwaliteiten bieden om hun prestaties in de kooi te verbeteren.

Wat is NASM? Wat is het optimum performance training model? Waarom is de core zo belangrijk? Wat is Street MMA? Is MMA hetzelfde als street fighting? Wat is de beste en meest effectieve vechtstijl? Wat is CQC? Neemt het geweld toe op straat? Wat is reality based self defense training Vechtsporten en vechtkunst hetzelfde? Hoe moet je vechten op straat? Verschil tussen straatvechten en ringvechten? Wat is een adaptieve mindset? Hoe is MMA ontstaan? Wat is een sportkeuring versus sportmedisch onderzoek? Wat is een gezondheidsverklaring? Hoe leef je gezond? Wat doet de Gezondheidsraad? Wat is een medische verklaring?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar