Wat is een weerbaarheidstrainer?

Wat is een weerbaarheidstrainer?

24 januari 2022 0

Een weerbaarheidstrainer, weerbaarheidsdocent of trainer weerbaarheid is gespecialiseerd in het trainen van mensen op het gebied van weerbaarheid. Taken van een weerbaarheidstrainer is het in kaart brengen van problemen en de oorzaak ervan, goed kunnen luisteren of een luisterend oor bieden, trainen op weerbaarheid en assertiviteit, evalueren en beoordelen van het proces, ontwikkelen van vaardigheden en kennis, goed kunnen communiceren en uitleggen, aanreiken van fysieke oefeningen, begeleiden en vakkundig delen van kennis en fungeren als motivator en inspirator. Onze trainingen die verzorgd worden zijn maatwerk en aangepast aan de specifieke wens en behoefte van de deelnemers. Onze pijlers zijn: zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, zelfverdediging en zelfbeheersing.

Bekijk hier onze pagina weerbaarheid. Bekijk hier onze pagina omgaan met emotie, agressie en geweld. Wat is een agressiecoach?

Leer je op een weerbaarheidstraining een ander in elkaar te timmeren? Kun je werken aan je zelfvertrouwen door een weerbaarheidstraining? Wat doet een conflictcoach?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar