Wat is pijn incasseren?

Wat is pijn incasseren?

8 december 2022 0

Incasseren is een kunst. Pijn en pijn incasseren gaat niet altijd over pijnlijke harde klappen krijgen of over vechten. De mensheid is al eeuwen bezig met het ontwijken van klappen en het verminderen van pijn. Meer dan ooit zijn weerbaarheid en veerkracht relevant. Incasseren is je niet van je stuk laten brengen en gefocust blijven.

Incasseren kun je leren. Pijn kun je incasseren op korte termijn en op de lange termijn. Stel jezelf de vraag, ga je voor de korte of voor de lange pijn? De vraag is vrij simpel, maar het antwoord is niet altijd even zo gemakkelijk. Je eerste reactie is gaan voor de korte pijn, want dat is sneller voorbij. Wie veel valt, kan veel vertellen is een oud gezegde. Als mental coach support je personen door pijnen en teleurstellingen heen leer ze een plek te geven. Maar hoe ga jij om met pijn, verdriet, twijfel en onzekerheid?

Wat is iron mind conditioning? Hoe ontstaat pijn? Hoe komt endorfine vrij? Wat moet je weten over incasseringsvermogen? Kan ik mijn kwetsbaarheid omzetten in kracht? Wat is persoonlijke veerkracht? Wat betekent herpakken? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat betekent face your demons? Wat is door de pijn heen gaan? Wat betekent door zure appel heen bijten? Wat is trainen van uitzichtloosheid? Wat helpt mij om mijn gedachten los te laten? Wat betekent alles geven?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar