Wat betekent face your demons?

Wat betekent face your demons?

25 juni 2022 0

“Exercise your demons, before they exercise you”. Mooier kun je het niet zeggen en het is nog helemaal waar ook, maar zeker niet gemakkelijk. Maar als alles gemakkelijk was, was er ook niks aan. ‘Face your demons’ is een term voor het omgaan met je onderdrukte, je onbewuste en je diepste angsten. Je eigen demonen onder ogen zien. Je hebt ze misschien om verschillende redenen onderdrukt en je bent je er bewust niet van bewust.

“Een mens lijdt dikwijls het meest door het lijden dat hij vreest.”

Jouw demonen die je angsten, onzekerheden, twijfels of negatieve overtuigingen vertegenwoordigen, zijn de bron van lijden en je weet nooit wanneer je demonen verschijnen. Doorgaans steken ze hun lelijke kop op als je emotioneel kwetsbaar bent. Onze innerlijke demonen vergiftigen ons met zorgen en angst wanneer we kwetsbaar zijn, waardoor onze groei en vitaliteit worden belemmerd.

De kunst is om deze duistere delen van jezelf onder ogen te zien, jezelf ermee confronteren en eraan te werken om ze uit te bannen met verlichting en vergevingsgezindheid. Dare to face your demons! Je bereidheid om met je demonen te worstelen, zal je verlichting gaan brengen en gebruik deze pijn als brandstof, als herinnering aan je kracht. Wat je vaak ziet is het tegenovergestelde en dat een persoon ze dieper gaat begraven.

De meesten nemen de makkelijke weg en blijven hun emoties onderdrukken tot het te laat is. Word niet die persoon! Neem de beslissing om je demonen onder ogen te zien als je jezelf wilt bevrijden van een gevangengenomen verleden. Vecht niet tegen je demonen. Je demonen zijn hier om je lessen te leren.

Wat is face your fear twice training? Wat is HSRT? Welke nadelen heeft zelfmedelijden? Wat is faalangsttraining? Wat is de relatie tussen angst, spanning en pijn? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat is competitieve angst? Wat is veranderingsbereidheid? Is gedrag ook af te leren? Wat is primair gedrag? Hoe leer je jezelf beter kennen? Meer jezelf zijn. Hoe doe je dat? Wat is voorwaartse actie? Wat is gevechtsbereidheid? Kun je gevechtsbereidheid trainen? Wat is (CSR) Combat Stress Reaction? Wat is actie-intelligentie? Wat is een adaptieve mindset?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar