Waar staat TRX voor?

Waar staat TRX voor?

4 januari 2024 0

TRX staat voor Total-body Resistance Exercise, oftwel training waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.l Het werd geboren uit noodzaak om in vorm te blijven tijdens hun werk.

Een TRX training is uiterst effectief, kost weinig tijd en geeft snel resultaat. Dit komt mede doordat je vrijwel in elke oefening de gehele spierketen aan het werk zet, in plaats van één spier of spiergroep. Al je spieren en gewrichten worden tegelijkertijd aan het werk gezet. Een TRX is heel goed voor je core en daarbij verbetering van houding. Verhoogd spieruithoudingsvermogen. Geschikt voor ieder niveau van beginners tot gevorderden. De oefeningen zijn namelijk intensiever te maken door de lichaamspositie te veranderen, waardoor de weerstand van de oefening verandert. De TRX is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Wat zijn navy seal burpees? Wat zegt jouw push up over jouw? Wat zijn Military Martial Arts? Wat gebeurt er met je lichaam als je stopt met kracht training? Hoe belangrijk is voeding rondom de krachttraining? Wat is de beste manier van krachttraining? Is voeding mijn beste medicijn? Welke krachtsporten zijn er? Waarom is een goed herstel na het sporten belangrijk? Is fitness een krachtsport? Van welke voeding krijg je energie? Is krachttraining goed voor kinderen? Wat is een gevarieerd voedingspatroon? Kun je krachttraining en vechtsport combineren? Welke voeding kun je het beste eten tegen spierpijn? Wat doet stoppen met topsport met je? Hoe kan ik mijn zelfherstellend vermogen bevorderen? Je spierherstel versnellen? Hoeveel uur slaap heb ik nodig?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar