Wat is crushing?

Wat is crushing?

22 oktober 2021 0

Crushing lijkt op trampling omdat iemand ergens met zijn of haar voeten op gaat staan. Vrij vertaald is dit vernietigen, verpletteren, indeuken, samendrukken, platdrukken, samenpersen, stampen, verbrijzelen, vermorzelen, intrappen, fijnstampen of platwalsen.

Bekijk hier onze merciless bare underfoot beatdown training.

Bij crushing trample, crushing blow, crushing force of crushing defeat is het lijdend voorwerp echter geen persoon, maar een ding of voorwerp. Daarbij wordt dat voorwerp letterlijk platgestampt en verpletterd. Het doel is dus uiteindelijk om het ding of voorwerp helemaal kapot te maken of te verbrijzelen met de voeten. Het is vaak niet mogelijk of niet verantwoord om lichaamsdelen letterlijk te verpletteren.

Voor wat betreft crushing kan er onderscheid gemaakt worden tussen soft crushing en hard crushing. Rond de 15e eeuw na Christus werd crushing in Frankrijk vaak als straf gebruikt, voor de personen die niet wilden praten tijdens hun terechtstelling in de rechtbank. Maar ik wil in ieder geval helder maken dat crushing is geen trampling is.

Wat is Iron Body Martial Arts? Waar is stalen buikspieren trainen goed voor? Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat is conditionering? Wat is Iron Body Conditioning?

Ga hier direct naar ons YouTube-kanaal
This is default text for notification bar